itjobb.se

Frontendutvecklare med intresse för uppkopplade tjänster

Ansök nu

Frontendutvecklare med intresse för uppkopplade tjänster

Här får du möjlighet att jobba med uppkopplade tjänster och djupdyka i React på ett stort bolag med många utvecklingsmöjligheter. Med stark teamkänsla och gott ledarskap är vår kund rätt för dig som är i början av din karriär som utvecklare. Läs vidare!

Om tjänsten

Som frontend-utvecklare hos vår kund på Lindholmen får du arbeta med lösningar för uppkopplad teknik. Här får du som nyexaminerad möjligheten att arbeta med välkända produkter och aktivt bidra till lösningsdesignen av nya tjänster. Du kommer vara del i utvecklingen av högteknologiska uppkopplade tjänster, ett fält som bara växer år för år. Här får du som nyexaminerad en möjlighet att lära dig i ett tvärfunktionellt team med olika erfarenheter, kompetenser och intressen. I rollen kommer du främst jobba i React men du kommer komma i kontakt med många olika tekniker.

Vi söker dig som är en riktig stjärna i programmering. Du har absorberat mycket kunskap från din universitetsutbildning i programmering och har även själv vidareutvecklat dig själv för att lära dig React så mycket du bara kan. Det här är en roll där du verkligen kan utvecklas och tillfället ges till den som kan påvisa stort driv, engagemang och gedigen kompetens i React som nyexaminerad.

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett mångkulturellt och sammansvetsat team som skapar resultat genom fantastiska människor, starka relationer och en högpresterande kultur.

 • Möjligheten att få arbeta med agila metoder och DevOps-modellen vilket gör att ditt arbete kommer att täcka ett brett spektrum, allt från att förvalta befintliga applikationer till nya prototyper av framtida lösningar.

 • Att kliva in på ett stort bolag med flera utvecklingsmöjligheter för dig som vill grotta ner dig i programmering.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en relevant universitetsexamen inom IT med fokus på programmering

 • Har goda kunskaper i React, vilket kommer testas under processen

 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är vidare meriterande, men inget krav, om du har

 • Erfarenhet av React.js / Redux och JavaScript, enhetstestning med Jest

 • Kunskap i något av följande: mikrotjänstarkitektur, testautomatiseringsramar (Cypress, Protractor), Java 11, Spring, AWS, SQL, Git, REST, GraphQL

Som person är du kommunikativ och initiativtagande. Du trivs i en roll där du får vara självgående och tänka utanför boxen. Viktigt är att du har en god samarbetsförmåga samt en problemlösande attityd. Vi söker dig som älskar programmering!

Övrig information

 • Start: Efter sommaren enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Frontendutvecklare med intresse för uppkopplade tjänster

Academic Work