itjobb.se

Frontendutvecklare sökes till Mat.se!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Frontendutvecklare sökes till Mat.se!

Vill du vara starkt bidragande till att skapa ett mer innovativt företag och därigenom förbättra Mat.se:s konkurrenskraft och kundnytta? Drivs du av att använda den senaste tekniken inom utveckling? Då är detta arbetsplatsen för dig, sök nu då urval sker löpande!

Om tjänsten
Genom Academic Work söker nu Mat.se en frontendutvecklare till sitt kontor i Frölunda. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Mat.se.

I rollen som frontendutvecklare på Mat.se kommer du att vara med och driva arbetet med att utveckla, underhålla och optimera frontend-tjänsterna som är byggda i en microservice-arkitektur inom AWS. Du kommer primärt använda TypeScript, React och NodeJS när du bygger systemen. Ett initialt område som du kommer få vara med att bidra med din kunskap inom är migrering av befintlig affärslogik som är skriven i AngularJS/JQuery. Du jobbar i ett nyetablerat och tvärfunktionellt team bestående av arkitekter samt front- och backendutvecklare.

Du erbjuds

 • En roll du får arbeta med varierande arbetsuppgifter.

 • Att bli en del av ett rutinerat, tvärfunktionellt team.

 • Att få vara med på digital resa som just har börjat!

Arbetsuppgifter

 • Designa, skapa och utveckla frontend-komponenter med helthetstänk.

 • Förvalta en uppsättning frontendkomponenter.

 • Bidra till teamets samlade prestation.

 • Aktivt deltagande i löpande arbete med teamets arbetsprocess.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av exempelvis TypeScript, React, Reduc då detta är dem tekniker som du främst kommer att arbeta med. Saknar du denna erfarenhet har du antagligen ett hobbyprojekt som du kan dela med dig av.

Vi ser även att du har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller likvärdig kunskap anskaffat genom erfarenhet.

Talar och skriver obehindrad svenska och engelska då det krävs för de dagliga arbetsuppgifterna.

Som person är du trygg i din kompetens, men ödmjuk inför nya utmaningar. Du är prestigelös och ser det som en självklarhet att dela på framgångar likväl som motgångar. I rollen är det viktigt att du är självgående och driver ditt eget arbete framåt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med ditt team. Du är nyfiken, delar gärna med dig av insikter och lärdomar samtidigt som du aldrig slutar att lära dig själv nya saker.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:

 • AngularJS 1.4

 • Server-side rendering (SSR)

 • Docker

 • Java

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Placering: J A Pripps Gata 2, 421 32 Västra Frölunda

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mat.se:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Mat.se driver en fullsortimentsbutik på nätet med fokus på att leverera bra och hållbar mat till rätt pris hem till kundens dörr. Med lager i Göteborg och Stockholm har Mat.se ca 40 procent av Sveriges befolkning. Mat.se är en del av Axfood AB och sortimentet är en av Axfoods viktigaste hörnstenar - det borgar för nöjda kunder. Arbetet med att ta fram ett sortiment för kedjornas olika behov utgår alltid från kundernas önskemål. Allt fler efterfrågar hållbara val i butik, och insikten i vad kunderna önskar styr utvecklingen av sortimentet.

Dela detta jobb

Frontendutvecklare sökes till Mat.se!

Academic Work