itjobb.se

Vi fortsätter vår expansion och söker nu en ny engagerad medarbetare till vårt Kalmarkontor. Är du en klippa på gränssnitt och kan omvandla skisser till fungerande HTML och kod? Då är detta rätt uppdrag för dig!

Objektvision är Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter och lokaler. Här finns över 14 000 lediga objekt och marknadsplatsen har över 50 000 unika besökare varje vecka.

Bolaget har funnits sedan 1998 och ägs idag av den finska mediekoncernen Alma Media. Kontor finns i både Stockholm och Kalmar. Den utlysta tjänsten är placerad centralt i Kalmar, i våra stora nyrenoverade lokaler i gamla ångkvarnen bredvid Kalmarsalen.

Vi är ett framåtlutat företag som satsar på utveckling, både som bolag och individer. Hos oss på Objektvision erbjuds du inte bara en rolig och utmanande tjänst i ett sammansvetsat gäng, vi är också marknadsledande inom vår bransch. Här ges du även goda utvecklingsmöjligheter, genom både interna och externa konferenser och utbildningar. Vi erbjuder även våra anställda flexibla arbetstider, förkortad arbetstid samt gemensamma företagsaktiviteter och resor – allt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas!

Om tjänsten

Med rätt kompetens och erfarenhet kommer du utgöra en viktig del i vårt Kalmarteam. Teamet arbetar tätt tillsammans med vidareutveckling, drift, problemlösning, förfining samt nyutveckling av vårt system. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med det du tycker om och är bra på, vi har möjlighet att forma tjänsten beroende på dina erfarenheter och kompetenser.

Vår utveckling sker i en Microsoftmiljö med bland annat C#, .NET Core, Entity Framework, MSSQL, MVC och TypeScript. För gränssnittsutveckling handlar det om att ha ett gott öga för färg och form i kombination med kunskap inom JavaScript och CSS. Arbetet kan bl.a. innefatta att omvandla en genomarbetad prototypskiss till fungerande kod, men även att ta en idé och tillsammans med produktchefen omsätta den till något som fungerar och följer övrig design.

Tjänsten är tills vidare och förväntas starta omgående. Placeringsort är Kalmar. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har stort engagemang för utveckling och som naturligt håller dig uppdaterad och insatt i moderna tekniker. För att trivas i rollen bör du kunna jobba självständigt men samtidigt vara en del av ett tajt och prestigelöst team.

Som medarbetare hos oss delar du dina dagar med kompetenta kollegor som mer än gärna byter erfarenheter och delar med sig av tips och tricks. Därför förutsätter vi att du har ett öppet förhållningssätt och gärna samarbetar för att lösa komplexa problem.

Vi är lösningsfokuserade, men samtidigt ödmjuka inför vårt arbete, det tror vi att du också är.

För att passa in hos oss bör du vara noggrann och hela tiden vilja utvecklas och överträffa förväntningar. Formell kompetens är inte avgörande, men vi ser gärna att du har erfarenhet av merparten av ovan nämnda tekniker, samt har flerårig erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och eget engagemang.

Att kunna kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska, är ett krav.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin och du söker tjänsten via telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Gustav Warelius på telefon 072-337 74 54 eller e-post gustav@telinrekrytering.se

Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb