itjobb.se

logga

Fullstack-utvecklare

Företag Epinova AB
Ort
Utgår

2021-07-09

Ansök nu

Fullstack-utvecklare

Gillar du att färdigställa en funktion från design till färdig implementation. Har du jobbat med Asp.Net MVC och kan hantera CSS och/eller JavaScript? Vill du ha kundkontakt och jobba agilt? Se hit!

På Epinova hjälper vi kunder att bygga webbplatser med bra användargränssnitt, stabila integrationer och god struktur.

Vi tror på att jobba med ny teknologi och är både vana att bygga nya lösningar med vår teknologistack samt att hantera och om möjligt uppgradera äldre lösningar för att på så sätt göra dom mer snabbrörliga till förändringar.

Teknisk grundkompetens Fullstack:

Som fullstackutvecklare på Epinova så bör du ha minst några års erfarenhet av att jobba med Asp.Net MVC för att göra servergenererade vyer och API:er, men du kan också hantera CSS och/eller JavaScript för att färdigställa en hel funktion från design till implementation. Du behöver inte vara lika stark i alla delar, men du har en förståelse för hela flödet och kommer att jobba i team tillsammans med andra för att utveckla lösningar tillsammans. 

Epinova är ett nischat bolag med Episerver som vår specialitet, så vi har i princip alltid med Episervers plattform i våra lösningar, så erfarenhet av det är en fördel, om än inte ett måste.

Tveka inte att ta kontakt!

Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för.

Dela detta jobb

logga
Fullstack-utvecklare

Epinova AB