itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fullstack-utvecklare, C#/.NET med Javascript, Stockholm

Ansök nu

Fullstack-utvecklare, C#/.NET med Javascript, Stockholm

Vårt mål är att bli ett av de bästa konsultbolagen på marknaden där du som konsult är en av företagets viktigaste beståndsdelar. För att bli bäst på något krävs mycket energi och motivation. Därför vill vi bygga bolaget runt individen istället för tvärtom som många andra konsultbolag annars gör.
Det betyder att vårt fokus ligger på just dina intressen och ambitioner, där vi tillsammans kommer sätta upp en plan utifrån din potential och erfarenhet, för att nå dina och våra mål tillsammans. Du kommer ha stor frihet under eget ansvar, med stöttning från företaget när du väl behöver det. Du kommer därmed få vara med och påverka vilka uppdrag du vill utföra. Vi är nämligen inte nöjda förrän alla parter är nöjda.

Vem vi vill jobba med
Vi vill bara jobba med den som vill vara bäst och som förstår värdet av att ge kunden service och leverans på högsta nivå med stort engagemang och fingertoppskänsla och som samtidigt är professionell i alla lägen. Detta ser vi som lika viktigt som dina faktiska kunskaper.

Vem vi söker
Vi söker framförallt dig som har flera års erfarenhet som utvecklare och som nu vill fokusera på din egen vidareutveckling framåt. Den vi söker ska också vara van att jobba såväl enskilt som i team.
Som person bör du vara kommunikativ, driven, resultatorienterad, lyhörd, social och flexibel och har en god känsla för att hantera olika typer av personligheter på ett diplomatiskt vis.

Dina kunskaper
Vi söker en mycket duktig och erfaren C#-utvecklare med mycket goda kunskaper inom .NET

Meriterande
Det är extra meriterande om du dessutom har erfarenhet inom något av följande:

  • Microsoft Visual Studio

  • Cloud t ex. Azure, AWS, GCP

  • MS SQL, T-SQL

  • RESTful APIs

  • Azure DevOps

  • Javascript (React.js, Angular.js, Node.js)

  • Microservices

  • Docker

  • Git

  • Jira

Det är meriterande om du har jobbat i konsultrollen tidigare eller i roller där du har kommit i kontakt med kunder. Du bör vara en duktig kommunikatör och ha utmärkta språkkunskaper inom engelska och svenska såväl muntligt som skriftligt.

Du vill alltid kundens bästa i första hand och förstår värdet av att ge professionell service och leverans från hjärtat.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Fullstack-utvecklare, C#/.NET med Javascript, Stockholm

Iceberry AB