itjobb.se

Fullstack-utvecklare Microsoft

Ansök nu

Fullstack-utvecklare Microsoft

 

C.A.G MER Consulting har digitaliserat Bank- & Finansbranschen sedan 1984. Vi har utvecklats från renodlat IT-konsultbolag till att bli det självklara valet av partner inom Bank & Finans med strategisk affärsrådgivning och IT-konsultverksamhet som erbjudande. På C.A.G MER Consulting arbetar ett 50-tal konsulter som erbjuder tjänster inom områdena IT Consulting, Data Discovery, Project Management och Business Consulting.

Vi som jobbar här uppskattar att vara anställda på ett familjärt företag där man månar om medarbetarna och där man har möjlighet att bidra till sin egen och företagets utveckling.

Vi hjälper idag flera av våra kunder med utveckling av Microsoft-baserade applikationer och tillämpningar, men vill bli ännu fler konsulter inom det området!  Därför söker vi dig som har erfarenhet av sådana utvecklingsprojekt, och gärna även erfarenhet från konsultbranschen. De personer vi söker har förmågan att kunna kombinera teknik- och verktygskompetens med mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga där kunden är i fokus.

Vi söker nu en fullstack-utvecklare med:

  • 3+ års praktisk erfarenhet fullstack-utveckling med en bas inom C#, asp.net, MVC och .Net Core.

  • Vana av att jobba med databas, och behärskar SQL och Stored Procedures

  • Erfarenhet av att jobba med relationsdatabaser, men gärna även erfarenhet av NoSQL, som t.ex. MongoDB eller MariaDB

  • Gärna erfarenhet av att arbeta med frontend-utveckling och ramverk som t.ex. AngularJS, React eller motsvarande.

  • Kunskaper inom Azure

  • Stark kommunikationsförmåga och vilja att samarbeta, både med kunder och inom konsultgruppen.

  • Leverans- och kundfokuserad, samt prestigelös

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba i projekt där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett bolag som värderar teknik- och verksamhetskunskap lika högt. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Om detta låter som en utmaning för dig är du välkommen att skicka din ansökan via "Ansök nu"

Dela detta jobb

Fullstack-utvecklare Microsoft

CAG MER Consulting AB