itjobb.se

Fullstack-utvecklare/TechLead till Majemaförlaget

Ansök nu

Fullstack-utvecklare/TechLead till Majemaförlaget

Majemaförlaget växer och är nu i behov av en senior fullstack-utvecklare som kommer agera TechLead. Du har många års utvecklingserfarenhet från Microsofts TECH-stack – är det Dig vi söker?

Majema är specialiserade på läromedel för skolåren FK till åk 6 och utvecklar skolböcker och e-läromedel av hög kvalitet. Företaget expanderar inom e-läromedel och söker därför en senior fullstack-utvecklare med stort intresse för programmering och som vill leda vårt utvecklingsteam.

Som TechLead på vår utvecklingsavdelning drivs du av att se kollegor utvecklas och förväntas ge vägledning inom ett brett område samt även programmera själv. Som person är du trygg i din kunskap och vet att man aldrig är fullärd. Vår webblösning är byggd med ramverket Angular med backend i DotnetCore och MS SQL. På grund av GDPR så driftar vi idag våra tjänster på egna Windows servrar och målsättningen är att övergå till en egna Linux servrar. Utvecklingsteamet består i dagsläget av en webbutvecklare, två webbredaktörer, en arkitekturkonsult samt 15 externa webbutvecklare i utlandet. Vi arbetar i sprintar och har som ambition att ständigt förbättra vårt arbetssätt.

Det händer mycket i vår bransch som just nu genomgår en digitalisering. Kommuner arbetar med att iordningställa skolornas användarregister, vilket i sin tur kommer att förenkla lärares beställningar och användande av e-läromedel.

Exempel på arbetsuppgifter som webbutvecklare hos Majema:
• Visionärt arbete med arkitektur både avseende produkter och tjänstedrift
• Egen kodning av e-läromedel
• Projektledning och utbildning av externa konsulter
• Kundsupport
• Driftsättning, driftövervakning och felsökning
• Utveckling av användarinloggningstjänst och integration mot beställare och skolor

Din profil
• Minst 10 års erfarenhet av Microsoft-miljön (C#)
• Erfarenhet att även arbeta med Linux servrar
• Bred erfarenhet av systemintegrationer

Som person söker vi dig som är
• Lagspelare
• Strukturerad och noggrann
• Nyfiken
• Ödmjuk
• Serviceinriktad.

Om företaget
Majemas vision: ”Majema ska utveckla nytänkande läromedel av hög kvalitet som tar tillvara elevernas kreativitet och ger tänkande och empatiska elever som kan ta ställning. Tillsammans ser vi möjligheter, arbetar med tydliga processer och ger kunden god service.”

Majemaförlaget är ett läromedelsförlag med kontor i Nacka strand som erbjuder läromedel för FK-åk 6 samt planeringsverktyg till skolor i Sverige. Förlaget har givit ut basläromedelserier i svenska, engelska och matematik. Majema är även ledande på planeringsverktyg, som t.ex. kalendrar för både lärare och elever. Företagets ledstjärna är att kreativitet och struktur ska gå hand i hand. Eleverna ska få utrymme för sina egna tankar och funderingar. Böckerna ska vara tilltalande i sin layout med fina och tydliga illustrationer. Eftersom redaktionen består av lärare så gör Majema de läromedel de själva skulle vilja använda i klassrummet. På Majemas kontor är det en familjär och gemytlig stämning. Här jobbar man för långsiktiga relationer och att du som arbetstagare kan få vara med och påverka och styra din utveckling.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Majema med Dreamwork. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering i Stockholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse.
Vi kommer att kalla till intervju löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christina Martinsson, rekryteringsansvarig på Dreamwork, christina.martinsson@dreamwork.se

Dela detta jobb

Fullstack-utvecklare/TechLead till Majemaförlaget

Dreamwork Scandinavia AB