itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utvecklare, Flaivy Nation AB

Ansök nu

Utvecklare, Flaivy Nation AB

Flaivy Nation 
Dryckesbranschen är gammal, den har inte utvecklats på årtionden. Saker som track&trace, lean och automatisering är exklusivt i branschen, tillgängligt endast för de riktigt stora. Många mindre aktörer är fortfarande hänvisade till att hantera sin försäljning via mail och telefon. Flaivy vill ändra på det och ge alla möjligheten till att synas och förenkla sin försäljning. De ser till att order samlevereras, att det är enkelt att sälja och köpa online, att fakturering sker per automatik, mm. Häng med på denna startup och var med att förnya en hel bransch. 
 
Hur Flaivy jobbar 
Flaivy gillar att skriva kod tillsammans och strävar efter att ha hög kvalitet på det jobb de gör. De använder domändriven design för att skapa ett system som pratar samma språk som användarna. De har självklart veckovis retrospektiv och strävar efter att jobba så smart som möjligt. Flaivy är ett litet och snabbt team som gillar att jobba smart och affärsnära. De jobbar Lean, har continuous delivery, och har ett starkt fokus på att mjukvaran skall lösa verkliga problem. 
 
Vad innebär arbetet? 
Vore det inte kul att jobba i en mikroarkitektur i ett distribuerat system som pratar över en meddelandekö? Flaivy har byggt ett system backat av en kodgenerator, en CQRS-uppsättning med event sourcing och sockets driftsatt på ett Kuberneteskluster i AWS. Var med och bygg i en modern och snabbrörlig miljö. 
 
Teamet 
De är ett litet utvecklingsteam som är måna om varandra. Gillar äventyr och musik hela bunten, och jobbar mycket med självförbättring. De tycker att teamwork inte bara handlar om att jobba tillsammans utan också att stötta varandra när det är svårt. På Flaivy jobbar de gärna varierat både från kontoret (där det finns välfyllda dryckeskylar :), en park, ett café eller hemifrån. 
 
Vem söker vi? 
Flaivy behöver dig som gillar att lösa flaskhalsar med hjälp av teknik och som triggas av att automatisera något som tidigare tagit dagar. 
 
Vi ser gärna att du 
· Har jobbat med React och Node 
· Gillar TDD 
· Kan SQL 
 
Meriterande 
· Jobbat med RabbitMQ eller andra kösystem 
· Kan kubernetes 
· Har satt upp delivery pipelines i Jenkins 
· GraphQL 
· Redux 
 
Vad har du gjort innan? 
Som vanligt tror vi att du har en relevant utbildning och ett par års erfarenhet. 
 
Din framtid  
Du kommer initialt vara anställd som konsult Ed:Za men med möjligheter att fortsätta din karriär hos Flaivy Nation. En spännande tjänst på alla sätt och vis och vi gör löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.  

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Utvecklare, Flaivy Nation AB

EdZa AB