itjobb.se

Fullstack-utvecklare till LeanOn

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Fullstack-utvecklare till LeanOn

Vill du också längta efter att gå till jobbet? Kombinera den känslan med engagerade kollegor, agila arbetsmetoder och komplexa systemlösningar inom finansbranschen – för såväl startups som storbanker – så får du en ungefärlig bild av hur det är att jobba hos LeanOn.

Om tjänsten
LeanOn arbetar utifrån visionen att vara det bolag ”vi alla vill jobba på”. Något som lagt grunden till att de blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work. Engagemang, pålitlighet, framåtanda och omtanke är de ledord LeanOn arbetar efter.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en arbetsplats där du över tid kommer att kunna variera mellan att utveckla bolagets egna produkter, jobba i interna team med kundleveranser och jobba som konsult hos kunder.

 • En företagskultur som kännetecknas av framåtanda, engagemang och en stor dos omtanke. Teamet gillar att ha kul tillsammans och under årets gång genomförs allt ifrån AW:s och konferensresor till träningsaktiviteter och tillställningar.

 • En modern och arbetsplats med korta beslutsvägar och där du kommer att vara med och forma bolaget tillsammans med engagerade medarbetare.

LeanOns kontinuerliga kompetensutveckling är en central del i verksamheten där du får en egen kompetenspott för utbildning eller annan typ av kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Hos LeanOn kommer du att arbeta med systemutvecklingens alla delar och är omgiven av både juniora och seniora utvecklare, som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar bland annat utveckling, arkitektur, design och kravställningsarbete med kund. LeanOn arbetar agilt enligt Scrum. Projekten de arbetar med varar ofta mellan 3-6 månader och innefattar mycket dialog och kundkontakt då de i regel arbetar tätt med uppdragsgivaren. Här kan du läsa mer om några av de uppdrag LeanOn genomfört åt sina kunder.

Utvecklingen sker i följande miljö:

 • Server: Java, Spring, Netflix OSS, REST, Microservices, Docker

 • Klient: JavaScript, React, HTML5, CSS/LESS, REST

 • Verktyg: Git, Gradle, npm

Som ny medarbetare arbetar du nära teamet som även introducerar dig till LeanOns processer och kodbas. En kontinuerlig kompetensutveckling är central i LeanOns verksamhet där du får en egen kompetenspott att spendera t.ex. på konferenser eller utbildningar.

Vi söker dig som

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skift

 • Innehar en akademisk examen inom datateknik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande

 • Har tidigare erfarenhet av backendutveckling

 • Har goda kunskaper i JavaScript och Java

Det är ett stort plus om du har arbetat med finansiella system tidigare.

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid hur du är som person. Kompetenserna som ligger till grund för denna rekrytering är följande:

 • Noggrannhet

 • Analytisk

 • Självgående

 • Ansvarstagande

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, inledande provanställning om 6 månader

Placering: Stockholm, Kungsgatan alternativt Uppsala, Svartbäcksgatan 8

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LeanOns önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
LeanOn grundades 1998 har fokus varit att utveckla avancerade systemlösningar för finansbranschen. Idag samarbetar LeanOn med några av Nordens största banker, börser och nischade företag inom finansbranschen. De uppskattar den trygghet och engagemang som våra konsulter och leveranser innebär.

Dela detta jobb

Fullstack-utvecklare till LeanOn

Academic Work