itjobb.se

Fullstackutvecklare

Ansök nu

Fullstackutvecklare

Carnegie är Nordens ledande investmentbolag utsedd till ”Sveriges bästa Private Banking” för tredje året i rad. Nu befinner vi oss i en expansiv fas och behöver förstärka vårt utvecklingsteam med en ny medarbetare. Vi söker därför en fullstackutvecklare som vill jobba med en långsiktig plattform och vara med och utveckla arbetssätt och hitta tekniska lösningar för att stödja verksamhetens behov.

Din roll

I en utvecklande och stimulerande miljö med fokus på bred Microsoftutveckling kommer du vara en del av Carnegies utvecklingsteam och bygga finansiella applikationer från grunden samt vidareutveckla vår arkitektur med fokus på webbutveckling. Du kommer delta i hela utvecklingskedjan i ett team och bygga tekniska lösningar för bland annat rådgivare inom private banking eller bankens kunder i en agil utvecklingsprocess enligt Scrum.

För att lyckas i rollen tror vi att du har:

  • Erfarenhet inom systemutveckling i Microsoft-miljö och ett intresse för bra arkitektur för moderna applikationer
  • Gedigen kunskap inom C#, WebAPI, React och TypeScript
  • Några års erfarenhet av att arbeta inom projekt med systemutveckling av webbapplikationer
  • Erfarenhet av .NET Core, enhetstester, SQL Server och T-SQL
  • Erfarenhet av TFS och versionshantering i Git
  • Relevant akademisk utbildning alternativt ett långt brinnande intresse som skapat erfarenhet

Det är ett plus om du även har:

  • Tidigare erfarenhet från finansbranschen
  • Kunskap om utveckling av mobilapplikationer i React Native
  • Erfarenhet av microservice arkitektur

Vi ser gärna att du är en självgående person med en positiv inställning. Du är inte rädd för att visa framfötterna utan delar gärna med dig av dina förslag och idéer.

Om oss

Carnegie är Nordens ledande kunskapshus för finansiella tjänster. Vi är oberoende för att garantera bästa analys och rådgivning. Vårt uppdrag är att sätta pengar i arbete, skapa mervärde för institutioner, företag och privatkunder inom värdepappershandel, investment banking, private banking och kapitalförvaltning. Carnegie finns i sju länder med ca 700 medarbetare med huvudkontor i centrala Stockholm.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan! Tjänsten är på heltid med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Urval och intervjuer görs löpande så vänligen ansök så snart som möjligt.

Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du även där välkommen att kontakta Fleur Schouten.

flesch@carnegie.se

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare

Carnegie Investment Bank AB