itjobb.se

logga

Fullstackutvecklare, Java/JavaScript - B3 Innovation

Ansök nu

Fullstackutvecklare, Java/JavaScript - B3 Innovation

B3 Innovation är ett annorlunda bolag - för att vi vågar vara det! Hos oss arbetar specialister som valt att simma utanför huvudströmmen, yrkesmänniskor som vill ha lite mer ut av sin karriär än "lagom" och "okej".

B3 Innovation fokuserar på systemutveckling inom Javaplattformen och JavaScript. Hos oss har man typiskt mer än 10 års erfarenhet av systemutveckling inom Javaplattformen, men erfarenhet behöver inte bara vara liktydigt med antal år i branschen. För oss handlar erfarenhet främst om viljan att fortsätta utvecklas och att lära sig av tidigare misstag. Att därutöver vara konsultmässig och kunna hantera kunder på ett bra sätt är en självklarhet för oss. Om du inte känner oss sedan tidigare kan du läsa mer om oss här.

Vad vi tror på

Vi tror att kompetenta människor dras till varandra och vill jobba med likasinnade i utmanade uppdrag och på B3 finns riktigt bra förutsättningar för det. I vår strävan att alltid vara relevanta och ge kunderna bästa möjliga råd ser vi kompetensutveckling som en nyckel och därför väljer våra medarbetare själva hur de vill vidareutveckla sin kompetens. Vi gillar att se på B3 som ett företag för vuxna människor!

Till oss på B3 Innovation söker vi dig som delar våra värderingar men som ännu inte hittat hem. Kanske kör du eget idag men börjar känna dig lite ensam? Söker du kanske konsultlivets utmaningar från en linjeroll? Eller är du bara i behov av att byta arbetsgivare och söker det där lilla extra?

Som senior fullstackutvecklare inom Javaplattformen. kan du exempelvis komma att arbeta med fullstackutveckling på mediabolag, mobila betallösningar, att stoppa pengatvätt eller möta utmaningarna inom telecomsektorn. Vi jobbar tillsammans med att hitta det uppdrag som passar dig bäst!

Vi söker nya kollegor! Vill du bli en av oss? 

Vi söker dig som har djup eller bredd och som har varit med ett tag. Vi söker dig som har hunnit både göra misstag och även lära av dem. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, att dela med dig av dina kunskaper och är hungrig att lära nytt.

Många av våra kunder kräver att du behärskar det svenska språket i tal och skrift, därmed är det ett krav även hos oss.

Våra kunder jobbar bla med Java 8+, Kotlin, Node.js, React/Redux, Angular eller Vue.js. Har du dessutom kunskaper inom UX, integration eller microservices är det välkommet. 

Låter det intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logga
Fullstackutvecklare, Java/JavaScript - B3 Innovation

B3 Consulting Group