itjobb.se

Fullstackutvecklare med fokus på .NET till Clara Consulting

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Fullstackutvecklare med fokus på .NET till Clara Consulting

Här får du chansen att bli en del av ett nystartat och snabbväxande bolag som satsar fullt ut på IT- och verksamhetskonsulting inom finans. De hjälper sina kunder med allt från utveckling och förändring av affärsprocesser och verksamheter till kravställning, design och förvaltning av systemlösningar. Här får du en unik möjlighet att växa i ett litet bolag där din kompetens kommer tas tillvaratas på bästa sätt och där möjligheterna att nischa dig och driva projekt inom ditt kompetensområde är stora.

Om tjänsten

Clara Consulting är ett modernt och kompetent företag, som genom att vara den attraktivaste arbetsgivaren inom sin nisch, kan erbjuda sina kunder de bästa konsulterna på marknaden. Företaget startades för drygt ett år sedan och drivs idag av fem partners där samtliga är aktiva i bolaget. Detta gör att du kommer kunna komma med idéer och nya koncept och faktiskt få dessa uppmärksammade då miljön präglas av en öppen och entreprenöriell atmosfär. Clara Consulting tror även på transparens i bolaget och att du som medarbetare ska ha full insyn i vad som händer. Du kommer komma till ett sammansvetsat konsultteam på runt 20 personer med mycket kompetens inom finans-området och framförallt inom värdepapper och kapitalförvaltning. Trots att stora delar av arbetet går ut på att vara ute hos kund satsar Clara Consulting på att deras medarbetare skall ses, för att de tycker om att umgås och utbyta erfarenheter, vilket de gör både via frekvent kontakt och genom kontinuerliga möten som avslutas med trevliga middagar, konferenser på härliga platser samt gemensamma after works på kontoret.

Du erbjuds

  • En gedigen introduktion via Clara Consultings egna Academy

  • Ett företag där ditt arbete kommer att synas och där du har möjlighet att påverka

  • Korta beslutsvägar och en platt organisation med drivna och kompetenta kollegor som också gillar att ha roligt tillsammans

Arbetsuppgifter

I rollen som fullstackutvecklare hos Clara Consulting kommer du jobba i olika typer av projekt gentemot deras kunder. Du kommer arbeta i mindre utvecklarteam som en del av kundernas linjeorganisation vilket gör att du känner dig som ett med kunderna. Clara Consulting satsar även en hel del på olika utvecklingsprojekt in-house där du kommer få vara med och bidra. Du kommer att vara med och designa, utveckla och förvalta olika typer av systemlösningar i framförallt SQL, C# .NET, Java och Angular.

Vi söker dig som

  • En universitetsutbildning inom exempelvis datavetenskap, teknisk fysik eller motsvarande utbildning där programmeringskurser har varit en stor del av utbildningen

  • Som minst något års erfarenhet från att ha arbetat med .NET och SQL

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då du kommer använda båda språken dagligen

Som person är du stabil och trygg i dig själv. Du tycker om att samarbeta med andra och att hjälpa andra genom din höga servicekänsla. Din kommunikativa förmåga är stark och du har lätt för att anpassa dig efter olika situationer.

Övrig information

  • Start: Så snart som möjligt

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Saltmätargatan 19 A vid Rådmansgatan i centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Clara Consultings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare med fokus på .NET till Clara Consulting

Academic Work