itjobb.se

 

Vill du arbeta på ett företag med högt i tak och där man har ett genuint intresse för att få sina medarbetare att utvecklas? Just nu söker vi på Tavana IT en fullstackutvecklare åt kunds räkning. Du kommer sitta på vår kunds huvudkontor i Stockholm där kulturen är trevlig och hjälpsam. De har ett öppet klimat där man ger gehör för medarbetares tankar och idéer. Tveka inte att söka tjänsten och få möjligheten att vara en del av denna positiva företagskultur.

ARBETSUPPGIFTER:

Vi söker dig som vill arbeta som fullstackutvecklare hos vår kund i Stockholm. Tjänsten innebär att du kommer vara med och utveckla kundens digitala affär inom kundens Groups Digital Commerce Team, där du kommer ha en viktig roll. Huvudfokus ligger på kundorienterad digital utveckling inom tillväxtdrivande aktiviteter såsom digital kundupplevelse, produkt- och erbjudandeutveckling, marknadsföring, försäljning, uppföljning samt back-end (t.ex. inköp och supply chain), samt förvaltning och drift av kundens Groups Digital Commerce Platform.

Uppdraget är en direktrekrytering där du kommer bli anställd direkt hos företaget.

Vi söker dig som:

- Har erfarenhet av webbutveckling, digitala lösningar och agila metoder.

- Goda kunskaper i .NET.

- Goda kunskaper ASP.NET MVC.

- Goda kunskaper i Microsoft SQL Server.

- Goda kunskaper inom responsiv front end-utveckling (t.ex. HTML5, CSS, Javascript eller jQuery).

- Goda kunskaper i något av de nordiska språken, svenska, norska, danska eller finska.

Meriterande:

- Kunskaper inom Elasticsearch.

- Kunskaper inom systemintegration, integrationsramverk och web services (SOAP och REST).

- Kunskaper inom SEO.

Som person är du driven och nytänkande och vill vara med och utveckla vår kunds digitala affär med kunden i centrum. Rollen innebär ett tätt samarbete med övriga kollegor där man arbetar brett över de olika avdelningarna, det innebär att du behöver vara flexibel och ha god förmåga att samarbeta med andra. Du har ett stort teknikintresse och vill alltid utvecklas och lära dig mer. Du trivs på företag med högt tempo och där du får vara med och utveckla och komma med egna idéer.

Information 

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Placering: Stockholm 

Arbetstider: 8-17

Lön: Enligt överenskommelse

OM TAVANA:

På Tavana strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Tavanas affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad.

Tavana levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Våra medarbetare levererar en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag på: jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Fullstackutvecklare sökes till vår spännande kund!

Ansök nu

Dela detta jobb