itjobb.se

Fullstackutvecklare till Combitech i Göteborg

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Combitech i Göteborg

På Combitech jobbar vi i projekt som gör skillnad. Utöver det erbjuder vi anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar både till personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Välkommen med din ansökan redan idag! 

Din roll som fullstackutvecklare

För att trivas i rollen som mjukvaruutvecklare på Combitech har du arbetat 2-5 år i rollen samt har ett stort intresse för teknik. Vi ser gärna att du är fullstackutvecklare med erfarenhet främst inom programspråken C# och/eller Java. Erfarenhet av databaser, Cloud samt continuous integration är klart meriterande. I ryggsäcken har du en civil-eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning. Uppdragen förutsätter goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, det är också meriterande om du behärskar svenska i tal och skrift.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.

Combitech kan erbjuda spännande uppdrag i flera olika branscher; försvar, rymd, fordon och telekom. Vårat kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar cirka 300 medarbetare. Vi ser fram emot att träffa just dig! 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har jobbat ett antal år som utvecklare i ovan nämnda programmeringsspråk och ser det som en självklarhet att arbeta i team. Vi ser det som meriterande om du har kunskap i flera programspråk, agila processer eller DevOps.

Du är en lagspelare med god kommunikationsförmåga och har en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet. Som person är du nyfiken, har ett stort engagemang och en stark inre drivkraft. Du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. 

Du har god språklig förmåga och behärskar svenska och engelska utmärkt i både tal och skrift. Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt morgondagens rymdelektronik. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare till Combitech i Göteborg

Combitech AB