itjobb.se

Fullstackutvecklare till Combitech i Stockholm

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Combitech i Stockholm

Vi på Combitech i Stockholm befinner oss i en expansiv fas och behöver därför utöka vårt team med fullstack- och backendutvecklare. Söker du en ny utmaning i ett tryggt bolag som sysslar med teknik i framkant så kan detta vara rätt roll för dig!

Din roll som utvecklare 

Som utvecklare hos oss får du möjlighet att arbeta i varierande uppdrag inom exempelvis medtech, telecom eller framtidens flyg– och fordonsindustrin. I konsultrollen får du möjlighet att jobba i projekt i det område som intresserar just dig! 

I projekten har du nära samarbete med andra utvecklare, kravställare och testare. Oavsett om du sitter i våra inhouse-team eller hos kund möts du av en agil kultur där du får vara kreativ och jobba med högteknologiska lösningar. Som utvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.  

Du kommer att ingå i ett härligt ny-startat konsultteam som gillar att ha roligt på jobbet och dela med oss utav vår kunskap och erfarenhet. Vi jobbar alla inom IT-området i roller som exempelvis fullstack-utvecklare, arkitekter och tekniska testare. 

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet, tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.  

Vad kan du tillföra? 

Vi söker dig som är en genuint passionerad utvecklare som är svår att slita ifrån skärmen innan din kod har nått perfektion!  Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden och har jobbat några år med  .NET/C#  eller Java. Du får gärna ha utvecklat både frontend och backend. Du känner dig bekväm med och har god förståelse för utvecklingsprocessen och den agila arbetsmetodiken. Det är även meriterande om du jobbat med frontend ramverk (ex. Angular, React eller Vue.js) och cloud-plattformar så som AWS/Azure/Google cloud eller CI/CD.   

Skulle du sakna något av ovanstående nämnd kompetens så erbjuder vi möjligheter till ett brett utbud av kurser både internt och externt. Hos oss är din ambition och viljan att utvecklas det primära där vi skapar förutsättningarna och möjligheterna tillsammans.  

Som konsult är det viktigt att du är lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din  omgivning, både kollegor och kunder.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare till Combitech i Stockholm

Combitech AB