itjobb.se

Logga

Fullstackutvecklare till DevCore

Ansök nu

Fullstackutvecklare till DevCore

Till vår kund DevCore söker vi nu en utvecklare inom Fullstack. Du är social, serviceinriktad, självständig och tycker om att jobba med både utveckling och människor. Du har examen som systemvetare eller motsvarande, samt ett par års erfarenhet som system- eller webbutvecklare.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos DevCore.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Description
Du kommer arbeta i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, dataanalyser och integrationer. DevCore arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov.

Kunderna DevCore jobbar med är allt från stora giganter till de små familjeägda företagen. DevCore arbetar lösningsfokuserat och arbetar bland annat med system som Episerver, Umbraco, Salesforce och SharePoint.

Vissa dagar kan du alltså sitta med i stora projekt som har en leveranstid på 2000 timmar och andra dagar kan det vara små 24 timmars projekt.

Your profile
Vi söker dig som är social, serviceinriktad, självständig och tycker om att jobba med både utveckling och människor. Du har examen som systemvetare eller motsvarande samt ett par års erfarenhet som system- eller webbutvecklare.

Självklart är erfarenhet av olika system som SharePoint, Episerver, Umbraco eller andra CMS meriterande.

Krav

  • Avslutad akademisk examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning från universitet/högskola

  • 2-3 års erfarenhet av objektorienterad programmering

  • Flytande kunskaper i svenska - i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika system som SharePoint, Episerver, Umbraco eller andra CMS.

About the customer
DevCore AB är ett IT-bolag och grundades år 2000. DevCore hjälper företag med webbutveckling, kund-, process- och informationshantering samt rapport- och systemutveckling. Vi hjälper även företag med IT-drift, underhåll, säkerhet, support och hosting.

DevCore är Episerver Premium partner, Salesforce Partner, Microsoft Gold Partner inom bland annat Gold Application Development, Gold DevOps och även Silver Small and Midmarket Cloud Solutions. DevCore har stabil tillväxt, mycket god ekonomi (AAA-rating) och väldigt låg personalomsättning. Vi har kontor i Stockholm city med strax över 45 medarbetare.

 

Dela detta jobb

Logga
Fullstackutvecklare till DevCore

Centric Professionals AB