itjobb.se

Fullstackutvecklare till långsiktigt uppdrag inom bank

Ansök nu

Fullstackutvecklare till långsiktigt uppdrag inom bank

Är du ute efter en arbetsplats som erbjuder utmaningar och varierande arbetsuppgifter? Om svaret är ja har du hamnat rätt! Hos vår kund som är Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncern, får du i rollen som Fullstackutvecklare chansen att fokusera på nyutveckling i en spännande bransch som befinner sig i ständig framåtlutning. Låter detta intressant? Läs vidare och ansök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten
Academic Work söker just nu en senior fullstackutvecklare till vår kund som är Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncern och deras utvecklingsteam som utvecklar och förvaltar applikationer inom Risk och Hälsa. Detta är en spännande chans för dig som trivs i en bred roll och vill utvecklas tillsammans i ett team där det stora fokuset ligger på nyutveckling tillsammans med dina kollegor!

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där du antingen kan vara anställd som konsult hos Academic Work alternativt gå som underkonsult. Informera oss under rekryteringsprocessen vilket alternativ som du föredrar.

Arbetsuppgifter
Du kommer i rollen att arbeta med cirka 90% nyutveckling och 10% förvaltning av applikationer inom Risk och Hälsa. Stort fokus för teamet ligger idag på att utveckla digitala tjänster inom Risk och Hälsa, bland annat för vår kunds företagsportal. Teamet är del av en leveransorganisation som arbetar enligt SAFe med tvåveckorssprintar.

Vi söker dig som

  • Har tidigare arbetslivserfarenhet som fullstackutvecklare, gärna med ett fokus mot frontend

  • Har goda kunskaper och känner dig bekväm inom Javascript, C#, React, .NET framework och GIT.

  • Har goda kunskaper inom REST Api:er och enhetstester

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande för uppdraget om du även har kunskaper inom Azure, Webpack, Jest, WCF, Octopus Deploy, SAFe. Har du desutom erfarenhet från försäkringsbranschen sedan tidigare så är det ett stort plus!

Som person är du:

  • Driven och initiativtagande

  • Kommunikativ och har en god samarbetsförmåga

  • Problemlösande

ÖVRIG INFORMATION
Start: April

Omfattning: Heltid, åtminstone till december 2021 med goda möjligheter till förlängning

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Lindhagensplan, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på Academic Work

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare till långsiktigt uppdrag inom bank

Academic Work