itjobb.se

Fullstackutvecklare till SEB

Ansök nu

Fullstackutvecklare till SEB

Nu har du möjligheten att vara med på en unik resa inom branschen. SEB genomgår just nu en digital transformation som ska ta dem från gammal teknik till en modern arkitektur. Teamet Digital Channels & Mobiles behöver nu sätta grundplattan för vad som ska kunna leva i banken lång tid framöver. Det är nu du har chansen att vara med och verkligen driva förändring. Många roliga och spännande aktiviteter, modern ny teknik och ett drivet gäng med mycket engagemang. Låter det som något för dig?

Om tjänsten
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern som tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Med ett långsiktigt perspektiv stöttar dem sina kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är de inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. SEB finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Teamet Digital Channels & Mobiles består av grupper inom intranät, public web, app samt tre skalteam. Skalteamen arbetar med att bygga en applikation som bl.a. ska hålla ihop SPA och Microfrontends. Det är en viktig del i den transformation som SEB genomgår, inte bara tekniskt utan även kundupplevelsen. Teamet är en otroligt viktig del av förflyttningen mot framtidens arkitektur. Skalteamen är fördelade på olika kanaler, en intern, en för privatkunder och en för företagskunder. Nu behöver de stärka upp teamet med en tekniskt kunnig Fullstackutvecklare med fokus på Angular och .Net. Är det du?

Som anställd på SEB erbjuds du bland annat

 • Vara med på en digital förändringsresa där du får stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer – och få gehör

 • Tillhöra ett agilt team som hela tiden fokuserar på kompetensutveckling och att alltid ligga steget före när det kommer till nya, moderna tekniker

 • Mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och flexibilitet

 • Arbeta på ett prisbelönt och nybyggt kontor i absolut toppklass med tillgång till bland annat egna restauranger och ett gym där du kan spela innebandy eller delta på ett spinningpass

 • En trygg anställning med massor av bra förmåner

Arbetsuppgifter
Du kommer bli en del av ett tight agilt team bestående av tech lead, backend, frontend, testare, agil coach och produktägare som arbetar i ett nära samarbete med affären. Tillsammans med dina teamkollegor kommer ni att utveckla SEB produkter i ett samarbete som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar.

Du kommer bland annat att:

 • Utveckla med moderna tekniker så som TDD, TypeScript, Angular, SASS, HTML5, webpack, Carma/Jasmine/TestCafe, o.s.v.

 • Jobba på ett modernt, agilt sätt och bidra med din kompetens och kod i hela bankens digitala transformation och delade bibliotek

 • Jobba nära affären och andra team inom SEB:s större utvecklingsorganisation

 • Vara med i olika workshops och communitys för kompetensväxling

 • Coacha och stötta mer juniora frontendutvecklare i det dagliga arbetet

Tjänsten passar dig som vill arbeta med nya JavaScript-ramverk som TypeScript, Angular, SASS, TestCafe och web pack. Du kommer att bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling av kod och bli en central del av SEB digitala förflyttning i en modern miljö – både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

Vi söker dig som

 • Har minst 2-3 års erfarenhet av programmering både frontend och backend i .Net, JavaScript, HTML5, CSS3 och Angular

 • Har kunskap inom TypeScript och Node.js

 • Har kunskap inom Ajax, Git, Github och CI/CD

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då ni ständigt är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: SEB huvudkontor i Arenastaden, Solna

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare till SEB

Academic Work