itjobb.se

Fullstackutvecklare till Skellefteå!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-06-08

Ansök nu

Fullstackutvecklare till Skellefteå!

Som utvecklare hos vår kund får du möjlighet att jobba med utveckling som gör stor nytta för samhället! Vi letar efter dig som har kunskap i C#, Javascript och/eller HTML och är redo för nya utmaningar. Låter det som du? Läs vidare!

Om tjänsten
Vi söker nu dig med kunskap inom utveckling som vill starta karriären som fullstackutvecklare till ett större företag i Skellefteå.

Du kommer att bli en del av ett team med två mer seniora kollegor som finns där för stöttning, och du kommer att jobba med hela stacken och koda i både HTML, Javascript, typescript och även backend, då är det C# .Net som gäller.

Du kommer att jobba som konsult för Academic Work ute hos vår kund. Då tjänsten är långsiktig finns goda möjligheter att bli överrekryterad under förutsättningen att båda parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med utveckling i både front och backend, och de produkter de produkter du utvecklar skapar stor nytta i samhället. Du blir en del av ett agilt arbetsätt där ni i teamet ständigt jobbar för att ta utvecklingen framåt.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område tex data

  • Har kunskap i C#, HTML och/eller Javascript

Vi ser det som meriterande om du har jobbat med utveckling i tidigare arbete, men det är inget krav.

Vi ser att du drivs av att ha kunskap av senaste nytt i teknikbranschen och vågar utmana dig själv, och vill vara med och driva utvecklingen framåt i denna roll.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Skellefteå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

 

Dela detta jobb

Fullstackutvecklare till Skellefteå!

Academic Work