itjobb.se

Gå från nätverk till fastighetsautomation som tekniker hos Styrvärden

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Gå från nätverk till fastighetsautomation som tekniker hos Styrvärden

Hos Styrvärden är målet att alla medarbetare ansvarar för sin bit av jobbtårtan. Vi söker dig som har en bakgrund inom nätverksteknik men vill bredda din kompetens och kombinera detta med fastighetsautomation. Din tårtbit kommer vara nätverksfrågor ute hos kund, vilka du kombinerar med lösningar inom fastighetsautomation som du kommer få lära dig. Smarrigt? Läs mer om Styrvärden och rollen här nere!

Om tjänsten

Styrvärden är verksamma inom fastighetsautomation. Tillsammans med sina 13 medarbetare ingår de i företagsgruppen Energivärden med bolag inom VVS, el, ventilation och fastighetsautomation med över 160 anställda. Genom att ta hjälp av varandras expertis i byggnaden på Liljeholmen lyckas de med korta ledtider och mer kontroll i kundprojekten ge bättre service till sina kunder. De är experter på styrteknik och fastighetautomation. Men med en ökad efterfrågan på lösningar kopplade till nätverk vill de stärka upp sitt team med en person med en bakgrund inom nätverksteknik, och som vill bredda sin kompetens och utvecklas inom fastighetsautomation.

För rekryterande chefen Lasse är ett ledarskap med inkluderande dialog, förtroende för varandras kompetens och att medarbetarna känner att de bidrar till företagets framgång de absolut viktigaste. För att lyckas med detta jobbar han för frihet under ansvar, högt i tak för att våga lyfta idéer, tillsammans med korta beslutsvägar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Styrvärden.

Arbetsuppgifter

Din roll kommer innebära en kombination av fastighetsautomation men med huvudfokus på nätverkslösningar. Du kommer få vidareutbildning inom automationsteknik och lära dig mer om detta kopplat till nätverk.

Du kommer att:

 • Sätta upp nätverkshårdvara

 • Konfigurera nätverk och brandväggar

 • Konfigurera automationsteknik, PLC-programmering och integrera enheter i nätverket

 • På sikt flytta över platsbundna servrar till cloud och fortsätta arbetet med att utveckla systemet

Tjänsten passar dig som trivs i en roll med en varierande vardag och älskar teknik som underlättar för människor. Du kommer kunna använda dig av dina erfarenheter inom nätverk för att äga din ”tårtbit” i företaget, samtidigt som du får utvecklas genom att lära dig automationstekniska lösningar.

Vi söker dig som

 • Har slutförd gymnasial utbildning, förslagsvis inom el/datateknik, IT eller liknande

 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet från exempelvis drift och/eller servicetekniker inom servrar och nätverk. Alternativt att du har jobbat med nätverkssupport och kommer från systemsidan

 • Har mycket god förståelse för svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att stötta kunder primärt i svenska, men där även mycket dokumentation är på engelska

Som person är du en teamplayer och arbetar för att ha ett bra samarbete med dina kollegor. Du är flexibel och kan anpassa dig när förutsättningarna under såväl långsiktiga projekt, som arbetsdagar förändras. Du är problemlösande genom att bryta ner ett problem och hitta rätt lösning i den situationen. Vidare är du ansvarstagande och ser till att ditt arbete blir genomfört till hög kvalité och att du håller deadlines.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Liljeholmen

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Styrvärdens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Dela detta jobb

Gå från nätverk till fastighetsautomation som tekniker hos Styrvärden

Academic Work