itjobb.se

Gillar du grönsaker och IT?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Gillar du grönsaker och IT?

Grönsakshallen söker en IT-intresserad person som vill gå in i rollen som First Line support. Här erbjuds du möjligheten att läras upp på ett väletablerat bolag i en långsiktig roll där utvecklingsmöjligheterna är många! Ta chansen att utvecklas inom IT-området och sök rollen redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en First Line Support till Grönsakshallen. Grönsakshallen är en del av ett stort familjeföretag där värderingar, ansvar och långsiktighet är i största fokus. I rollen som First Line Support kommer stötta upp internt kring enklare IT-problem i ett team om 3 andra seniora medarbetare på plats. I denna roll erbjuds du introduktion och stöttning av resterande team för att komma in på banan in rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Grönsakshallen. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som First Line Support kommer du främst ta emot samtal kring olika interna supportärenden via telefon eller mail. Detta kommer gälla enklare IT-problem inom både hårdvara och mjukvara.

I denna roll kommer du till exempel att:

  • Supportera vid problem av hårdvara, till exempel vid problem med datorer, skrivare osv.
  • Supportera vid installation av mjukvara så som Officepaketet
  • Stötta upp vid frågor och problem kring Grönsakshallens affärssystem

Vi söker dig som

Som har ett uppvisat starkt intresse och en grundförståelse för IT och datorer. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom IT- support, men inte ett krav. Teknisk utbildning är även ett plus både på YH- eller universitetsnivå. Obehindrad i tal och skrift i det svenska språket är ett krav då arbetsuppgifterna kräver detta.

Som person söker vi dig som har skinn på näsan och kan lösa problem på ett handlingskraftigt sätt. I denna roll kommer det krävas att du prioriterar sätt saker i rätt ordning och kunna fatta denna typ av beslut på egen hand. Det är även viktigt att du har en social förmåga då du kommer ha daglig kontakt med andra medarbatare över telefon och mail. Fokus för Grönsakshallen är att ge förstklassig service, vilket gäller även i denna tjänst!

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Hägersten

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Grönsakshallens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Grönsakshallen Sorunda är idag ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB & familjen Oldmark. De är med andra ord en del av ett stort familjeföretag där värderingar, ansvar och långsiktighet är viktigt.

De vet att deras produkter är känsliga för både kyla och värmen och därför har vi själva ritat våra lokaler som ligger i Västberga strax utanför Stockholm. Hos dem finns det flera olika kylar med olika förutsättningar för att frukterna och grönsakerna ska må så bra som möjligt innan vi putsar och packar våra kunders order. Sedan kör vi ut varorna med bilar som är utrustade med både kyla och värme.

Dela detta jobb

Gillar du grönsaker och IT?

Academic Work