itjobb.se

IT-tekniker

Glitter står inför en spännande fas med många nya IT-projekt, tex ett nytt ERP-system samt migrering till O365, en ökad digitalisering och e-handelsfokus. IT-avdelningen ansvarar även för bolagets telefoni. Vi söker just nu efter en IT-tekniker till vårt team på servicekontoret i Stockholm. Du kommer att arbeta i en kreativ, snabb och prestigelös miljö tillsammans med passionerade kollegor och rapporterar till bolagets IT-chef. Vår IT avdelning, som består av fyra medarbetare, kännetecknas av butiksnära arbete och proaktiva IT- lösningar. Tjänsten som IT-tekniker innebär vissa resor till våra övriga verksamhetsländer och en del till Söderköping där bolagets centrallager finns.

Om tjänsten:

Som IT tekniker hos oss medverkar du vid underhåll och administration av våra IT-system. Du kommer vara delaktig i framtagande, genomförande samt support och underhåll av nya och befintliga tekniska lösningar för butik och kontor. En stor del av arbetet sker via vår helpdesk-service där du kommer spela en stor roll. IT-avdelningens mål är att ge förstklassig och effektivt IT-stöd till våra kontor och butiker för att möjliggöra att de alltid kan ge den bästa servicen till kunden.

Du som söker:

För att lyckas i denna roll har du teknisk kompetens och erfarenhet av nätverksteknik/nätverkskommunikation, gärna Cisco Meraki, samt kompetens inom MS Office/O365 och Windows. Det är meriterande med erfarenhet från MS SQL, Qlikview och Sitoo POS. Erfarenhet av teknisk projektledning är även mycket värdefull.

Som person har du ett brinnande intresse att lära dig och förstå företagets verksamhet och har du tidigare arbetat inom detaljhandeln är det meriterande. Det är viktigt att du som söker är prestigelös och bekväm i en roll som hanterar både stora och små frågor. Du har lätt att fatta beslut, arbeta självständigt men gillar att arbeta i grupp, samt nära verksamheten. Du jobbar strukturerat, är noggrann och tar initiativ. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel och stresstålig. Det är en fördel om du har erfarenhet av ITIL.

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Mer om oss och hur du ansöker

Vårt möte med kunden och vår relation till varandra genomsyras av våra värderingar: Vi tar eget ansvar - Vi är engagerade - Vi bryr oss - Allt är möjligt.

Det är tack vare våra fantastiska medarbetare som bär med sig dessa i hjärta och själ, i allt vi gör och varje dag, som har skapat vår alldeles unika och vinnande kultur. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Sex månaders provanställning tillämpas. Intervjuer sker löpande så skicka din intresseanmälan med CV redan idag, dock senast 20 januari 2020. 

 

Glitter söker en IT-tekniker

Företag Glitter
Ort
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Dela detta jobb