itjobb.se

Grafiker till kortare uppdrag på Witre Manutan!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

Grafiker till kortare uppdrag på Witre Manutan!

Är du en grafiker som besitter gedigen kunskap i verktyget in-design? Vill du samla på dig meriterande erfarenhet till framtida äventyr? Då har du nu chansen när Witre Manutan söker en grafiker till ett kortare uppdrag!

Om tjänsten

Witre Manutan är ett varuhus som säljer arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Dem ska förnya deras huvudkatalog och söker därför efter en grafiker som kan hjälpa dem i detta projekt. Som grafiker kommer du hjälpa företaget att producera katalogen, därav ser kunden att du gärna arbetat i in-design tidigare.

Detta är ett kortare uppdrag med start "omgående" fram till 30 juni. En perfekt möjlighet för dig som vill samla på dig meriterande erfarenhet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Övrig information

  • Start: Omgående - 30 juni

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Mölndal

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi söker dig som

  • Besitter mycket goda kunskaper i in-design.
  • Arbetat med in-design tidigare.
  • Är obehindrad i det svenska språket, både i tal och skrift.

Information om företaget

Witre Manutan är det kompletta varuhuset inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar du allt du behöver för att utrusta din arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör du behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet.

Dela detta jobb

Grafiker till kortare uppdrag på Witre Manutan!

Academic Work