itjobb.se

Vi söker för vår kunds räkning en gruppchef till deras service desk i Östersund.

Som gruppchef har du personal- och verksamhetsansvar samt ingår i ledningsteamet.

Arbetsuppgifter
Som gruppchef kommer du att ansvara för en Share Desk bestående av ca 25 personer. Gruppen arbetar både med 1:st line och 2:nd line support.
Ditt arbete kommer bland annat bestå av att leda, motivera och utveckla dina medarbetare och våra tjänster. Du säkerställer även att resurserna nyttjas optimalt och att medarbetarna har rätt kompetens för uppdragen. Gruppens mål är att utföra uppdragen med god lönsamhet och hög kundtillfredsställelse så att uppsatta SLA överträffas.

Din profil och kvalifikationen
Kvalifikationer
- Minst 3 års erfarenhet från en ledande befattning och god vana att arbeta i en ledningsgrupp.
- Tidigare erfarenhet av att bygga framgångsrika kundrelationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom IT Support alt Service eller BackOffice funktioner.
- Kunskap inom LEAN, ITIL och projektledning är meriterande.

Egenskaper
- Du har goda ledaregenskaper och kan hantera uppgifter med hög etik och moral.
- Du är rak och tydlig samt har en förmåga att visa rätt riktning och stå för dina beslut.
- Du kan vara tuff när det krävs och vågar ställa krav.
- Du är bra på att lyssna, är flexibel och öppen för förändringar.
- Du är en stabil och trygg person som har en hög kommunikativ förmåga, för att konstruktivt kunna föra en dialog med dina medarbetare.
- Du är engagerad och drivs av att utveckla dina medarbetare och tjänster. God vana att arbete med strategiska och finansiella frågor.

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Frida Pettersson på tfn: 0734-159389 eller frida.pettersson@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Gruppchef till Service Desk

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb