itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Handläggare inom information och kommunikation

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-19

Ansök nu

Handläggare inom information och kommunikation

Är du nyfiken och intresserad av att hitta nya lösningar? Har du kunskaper om information och kommunikation inom hälso- och sjukvården?  Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

Astrid Lindgrens barnsjukhus består organisatoriskt av sju Medicinska Enheter (ME) och fem Omvårdnadsområden (OO). Totalt arbetar cirka 2200 medarbetare inom temat. Verksamheterna stöttas av en stabsfunktion där vårdadministration är en viktig del.

Vårdadministration är ett eget område inom Astrid Lindgrens Barnsjukhus med cirka 110 medarbetare. Vårdadministration är organiserad under den operativa chefen och leds av en administrativ chef samt vårdadministrativa enhetschefer. Där ingår medicinska sekreterare, chefsassistenter samt enheten Vårdstödjande tjänster. Medarbetare inom Vårdstödjande tjänster rapporterar till den vårdadministrativa chefen och tillhör den centrala staben.

Vi söker nu en medarbetare med uppdrag inom temats informations- och kommunikationsarbete som ingår i enheten Vårdstödjande tjänster. Som anställd hos oss ingår du i ett engagerat och trevligt arbetslag inom staben. Där arbetar du i nya fina kontorslokaler i Solna. Självklart får du även ta del av de förmåner som Karolinska erbjuder!

Om tjänsten

I rollen som handläggare hos oss kommer du att vara temats samordnare och systemadministratör i dokumenthanteringssystem. Vilket innebär utbildning av medarbetare samt support i systemet. Karolinska kommer under hösten att byta från IBM notes till Centuri 9. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden av att:

 • skapa/granska intern och extern information och mallar. Det kan handla om presentationsmaterial för APT, patientkallelser och annan patientinformation samt digital information via hemsidor samt 1177 och Alltid Öppet.
 • vara sekreterare och sammankallande i temats centrala temaredaktion. Vilket innebär att tillsammans med våra verksamheter uppdatera och skapa rutiner och riktlinjer som sedan publiceras på hemsidan.
 • vara webbansvarig för Vårdadministrations sidor på intranätet sammankallande till verksamhetens webbråd.
 • driva projekt inom ovanstående områden efter verksamheternas behov.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har ett professionellt och pedagogiskt sätt att skapa information och utbildningsmaterial
 • Har förmågan att skapa nätverk för att sprida information
 • Du är van att projektleda och utbilda
 • Trivs med att gå in i olika typer av samarbetsteam, både internt och externt

Du kommer att ingå i ett engagerat och trevligt arbetsteam inom staben.

Självklart delar du våra värderingar - AnsvarMedmänsklighet och Helhetssyn!

Kvalifikationer

Krav:

 • Eftergymnasial utbildning.
 • Goda kunskaper om hälso- och sjukvårdens organisation, organisation och arbetssätt.
 • Erfarenhet av dokumenthantering och web.
 • Goda IT-kunskaper och systemkännedom.

Meriterande:

 • Erfarenhet av Centuri 9.
 • Erfarenhte av Episerver och InDesing.
 • Erfarenhet av TakeCare.

Ansökan

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma.

MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest som båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna. 

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest. karolinska@regionstockholm.se

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Handläggare inom information och kommunikation

Karolinska Universitetssjukhuset