itjobb.se

Hängivna Business Analyst & System Analyst

Ansök nu

Hängivna Business Analyst & System Analyst

v1515597350/q26oopb3zw1ggaeocaxc.jpg

Vi söker nu hängivna Business Analysts & System Analysts som vill bidra till att utveckla framtidens tekniska lösningar tillsammans med oss och våra kunder.

Som Business Analyst/System Analyst på Diadrom kommer du få möjlighet att arbeta med innovativa tekniker och koncept inom framför allt fordonsindustrin, inom vårt fokusområde Autotech.

Autotech kan delas in i två kategorier: Life Cycle Management Systems (LCMS) och Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) och vi har flera spännande möjligheter att få vara med att utveckla våra kunders framtida plattformar.

Uppdragen för Business Analyst / System Analyst utförs på plats hos kund eller i vårt kontor på Första Långgatan, Göteborg.

För rollen som Business Analyst / System Analyst vill vi att du:

  • har erfarenhet av Business Analyst / System Analyst rollen eller liknande.
  • har MSc eller BSc inom Data/IT, Systemvetenskap eller likvärdigt.
  • har goda ledaregenskaper, stark analytisk förmåga.
  • har erfarenhet av och inser vikten av insamling, analys samt dokumentation av krav.
  • tycker det är roligt att arbeta med människor då en del av kravinsamlingen är att leda workshops och kommunicera med många olika stakeholders.
  • har en bred teknisk förståelse för IT, arkitektur och systemutveckling.
  • självklart har ett starkt kundfokus och känner en stolthet över din roll i projekten och din leverans.

Meriterande är om du har:

  • erfarenhet av projektledning och/eller testkoordinering
  • kännedom om tekniker och standarder inom fordonsdiagnostik

Vi arbetar i nära samarbete med kund och lägger därför stor vikt på personliga egenskaper. Vi vill att du är noggrann, flexibel, tar egna initiativ, förstår vikten av bra kravställning och har lätt för att kommunicera med kund och kollegor. Du ska ha ett stort intresse för teknik, problemlösning och vara öppen för att ta dig an nya utmaningar!

Om oss

Diadrom är ett mjukvarubolag som erbjuder tjänster och egna produkter inom diagnostik av Autotech. Huvudkontoret ligger på Första Långgatan, Göteborg, och våra kunder finns främst i Göteborgsregionen, men antalet kunder ökar även i Kina och Korea.

Vår vision är att vara ett allmänt känt specialistföretag inom diagnostik av Autotech. Diagnostik omfattar systemlösningar för monitorering av prestanda, felsökning, förbättrad funktionalitet genom uppgradering av ny inbyggd mjukvara. Autotech utvecklas snabbt som följd av ökad elektrifiering och digitalisering inom fordonssektorn.

Diadrom erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt tillsammans med erfarna och engagerade kollegor. Vi värnar om sammanhållning, hemmatillhörighet och månar om trivsel på företaget med gemensamma resor och trivselaktiviteter. Vi har återkommande gemensamma utbildningsdagar där alla ska känna att de är med och bidrar genom kunskapsspridning. Det är Du som gör det möjligt att Diadrom ständigt utvecklas!

Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande, så gör din ansökan snarast möjligt!

Dela detta jobb

Hängivna Business Analyst & System Analyst

Diadrom