itjobb.se

Här är rollen för dig som är service-minded, studerande och har ett stort IT-intresse!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-23

Ansök nu

Här är rollen för dig som är service-minded, studerande och har ett stort IT-intresse!

Vi söker nu dig som drivs av att lösa tekniska problem och ge service av bästa kvalitet på SF Studios. Om du är student och vill få värdefull erfarenhet vid sidan av dina studier borde du läsa vidare i annonsen. Här finns möjligheten för dig att vara med och säkerställa att SF Studios för distribuering av populära film- och TV- produktioner upprätthåller en god kundservice på en härlig arbetsplats. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker nya medarbetare till SF Studios. För att fortsätta sträva mot att erbjuda SF-studios kunder en riktigt bra filmupplevelse söker de nu nya kollegor som arbetar med just detta. Främsta kommer fokus ligga på support till användare av SF Anytime och SF kids.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Utöver det får du extra klirr i kassan och värdefull arbetslivserfarenhet under studietiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SF Studios önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att agera support i ärenden som kommer in från kunder. Det kan röra sig om fel som uppstått i tjänsten eller guida kunder för hur de på bästa sätt kan nyttja tjänsten. Du kommer behandla olika typer av ärenden som rör SF Studios tjänster.

Supporten kommer ske över mail, där du löpande kommer att arbeta med att besvara ärenden på ett professionellt sätt. Det kan innebära allt från felsökning, återbetalning och guidning till kunden för att den på bästa sätt ska kunna nyttja SF studios tjänster. I dagsläget har SF Studios både en mail- och en chatt-funktion som all support går via. Den primära delen för denna roll kommer vara att hantera mail-funktionen.

Detta är en deltidstjänst och för denna roll söker vi flera personer som tillsammans kommer se till att bemanna mailen under kontorstider. SF studios sitter centralt, på Luntmakargatan i Vasastan i fantastiska lokaler. Lokalerna genomsyrar verkligen SF Studios och allt vad gäller filmindustrin, när man stiger in genom dörrarna går det inte att mista sig för vilket förtag man klivit in på. Här finns allt från Oscarstatyetter till Guldbaggar och den moderna inredningen och ljusinsläppet skapar en härlig känsla.

Som ny in i rollen kommer man få en god introduktion och det finns alltid kollegor att fråga om man stöter på problem. Här befinner man sig mitt i allt som händer på SF studios, nära utvecklingsteamet och IT-avdelningen. På SF Studios arbetar ett glatt häng med god sammanhållning, det är högt i tak och god stämning. Här hittar kollegorna gärna på saker tillsammans med varandra!

Vi söker dig som

 • Är studerande på högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av studierna

 • Har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 • Har ett gediget intresse för denna roll, vilket du motiverar väl i ditt motivationsbrev och genom hela processen

Det är meriterande om du talar finska.

Som person är du:

 • Nyfiken på IT och teknik

 • Service-minded

 • Initiativtagande

 • Har en god problemlösningsförmåga

Övrig information

 • Start: November/December

 • Omfattning: Deltid – ca 1-2 dagar i veckan

 • Placering: Luntmakargatan, Vasastan

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SF Studios önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Här är rollen för dig som är service-minded, studerande och har ett stort IT-intresse!

Academic Work