itjobb.se

Har du spelintresse? Vi söker en IT-support till Toca Boca med start omgående!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-23

Ansök nu

Har du spelintresse? Vi söker en IT-support till Toca Boca med start omgående!

Vi söker dig som har ett stort intresse för spel och vill jobba på ett kreativt och innovativt bolag som är helt olikt andra företag. När du kliver in på Toca Bocas kontor i Hammarby Sjöstad kommer du in i Toca Boca world - det är allt annat än ett vanligt kontor. Här får du jobba med spel som älskas av barn världen över. Till rollen som IT-support söker vi dig som har erfarenhet av kundservice och har ett stort intresse för spel!

Om tjänsten

På kontoret beläget i Hammarby Sjöstad arbetar ett fantasifullt och härligt gäng kollegor på runt 40 personer. Rollerna som finns på kontoret är programmerare, utvecklare och designers samt office manager. Det råder en härligt energifylld stämning i den kreativa miljön och här är man van att tänka utanför boxen för att liva upp stämningen på kontoret!

Uppdraget startar omgående och sträcker sig fram till januari. Visar du framfötterna har du mycket goda chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs gärna mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du att arbeta med löpande support gentemot Toca Bocas användare gällande olika problem som kan uppstå vid användning av deras produkter. Vanliga problem som kan förekomma är användare med installationsproblem, buggar och olika devicefrågor. Du kommer arbeta via desk.com som är ett all-in-one customer support verktyg som Toca Boca använder sig utav och därmed kommer all kommunikation ske via mejl. Du kommer få en introduktion till en början där du får följa en mer senior kollega för att få en djupare inblick i vad arbetet innebär.

Du kommer till exempel att:

  • Gå igenom case som kommer in via desk.com för att sedan följa upp dessa
  • Lösa olika tekniska problem som användare vill ha hjälp med
  • Ha en nära dialog och samarbete gentemot QA-testarna på kontoret

Vi söker dig som

  • Har jobbat med någon form av tekniskt support sedan tidigare
  • Har ett stort tekniskt intresse och tycker om att spela mobilspel
  • Har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, detta då all kommunikation sker på engelska

Som person är du kommunikativ, problemlösande och har god samarbetsförmåga.

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och en kort motivering till varför du söker just denna roll hos Toca Boca!

Övrig information

  • Start: Omgående, heltid fram till januari men med goda chanser till förlängning
  • Placering: Hammarby Sjöstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toca Bocas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om vilka produkter Toca Boca utvecklar HÄR

Dela detta jobb

Har du spelintresse? Vi söker en IT-support till Toca Boca med start omgående!

Academic Work