itjobb.se

Har du spelintresse? Vi söker en QA-testare till Toca Boca!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Har du spelintresse? Vi söker en QA-testare till Toca Boca!

Vi söker dig som har ett stort intresse för spel och vill jobba på ett kreativt och innovativt bolag som är helt olikt andra företag. När du kliver in på Toca Bocas kontor i Hammarby Sjöstad kommer du in i Toca Boca world - det är allt annat än ett vanligt kontor. Här får du jobba med spel som älskas av barn världen över. Till rollen som QA-testare söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med test men vill lära dig mer!

About the role

Toca Boca är ett kreativt företag som arbetar med att göra digitala leksaker för barn. De anser att det bästa sättet för barn att lära sig om världen är genom att leka och ha kul, och därför gör de spelappar som hjälper till att stimulera fantasin.

Uppdraget sträcker sig långsiktigt och vi ser att du kan börja så fort som möjligt, dock senast i mitten av september. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs gärna mer om vårt konsulterbjudande.

Job duties

Som QA-testare kommer du ansvara för att utveckla och driva QA-processen hos Toca Boca. Du kommer vara delaktig i att skriva både testplaner och testfall. Vidare kommer du genomföra manuella explorativa tester på olika mobilplattformar. Toca Boca genomför både manuella och automatiserade tester, fokus i denna roll kommer vara på det manuella. Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Genomföra möten med produktägare och informera om status för QA-processen
  • Skriva tydliga och utförliga bugg-beskrivningar för att säkerställa att utvecklarteamet på Toca Boca kan korrigera felen
  • Tillsammans med dina andra kollegor ansvara för hela QA-processen

Som testare på Toca Boca får du inblick i hur ett spelföretags dagliga arbete ser ut. Du kommer att arbeta i ett tätt samarbete med seniora och duktiga kollegor som du kommer kunna lära dig mycket av.

We are looking for

  • Har mellan 0,5-2 års erfarenhet av manuell testning av appar på mobil/surfplatta

  • Har en högskoleexamen eller yrkeshögskoleexamen inom förslagsvis systemvetenskap, datorspelsutveckling eller motsvarande

  • Har ett stort intresse för spel

  • Har goda engelskkunskaper då dina kollegor kommer finnas runt om i hela världen

Om du har erfarenhet av manuella test av spelappar på mobil ser vi det som mycket meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet av att skriva automatiserade testskript för Unity3D, Android, iOS, shell, Appium etc. Vi ser också en stor fördel i om du har tidigare erfarenhet av In-App purchase testande på appar.

Som person är du noggrann, problemlösande och samarbetsförmåga

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och en motivering till varför du söker just denna roll hos Toca Boca!

Övrig information

  • Start: Omgående, heltid
  • Placering: Hammarby Sjöstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toca Bocas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Client information

Läs mer om vilka produkter Toca Boca utvecklar HÄR

Dela detta jobb

Har du spelintresse? Vi söker en QA-testare till Toca Boca!

Academic Work