itjobb.se

Head of Project Management

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-18

Ansök nu

Head of Project Management

Tycker du om förändringsarbete med kundfokus?

Attraherad av att ge mervärde i resan mot en digital verklighet?

Då har du chansen att vara del av Visolits resa som partner till många - ”We solve it ”och med dig kan vi lösa mer till fler!

Din vardag

Som ledare för projektgruppen arbetar du främst med att skapa nöjda medarbetare och kunder. Du och din gruppering innehar ett coachande förhållningssätt i tekniska projekt med syfte att implementera nya kunder alternativt driva större förändringar för befintliga kunder. Som övergripande ansvarig säkerställer du effektivitet, progress och affärsmässighet. Din gruppering innefattar 8 medarbetare, där du innehar sedvanliga uppgifter inom personalvård, rekrytering, budget, prognostisering och rapportering. I din roll kan du bidra med handfasta råd till din gruppering och coacha dem i deras utveckling – du bygger på så vis både kapacitet och förmågor till förmån för både individ och bolag. Ditt ansvar sträcker sig likaså till bidrag inom process- och metodutveckling. Som projektchef kommer du att bidra strategiskt på ledningsgruppsnivå, där du och fyra andra gruppchefer ingår.

Vem är du?

Du har tidigare ledarerfarenhet vilket inkluderar budget och personalansvar. Du har förståelse för hur IT projekt sätts upp och drivs (ex. tid, uppföljning och affärsupplägg). Vi tror att du har kundvana med förståelse för IT tjänster i en leverans, med en förmåga att förstå och skapa engagemang i ett partnerskap. Har du drivit ett projektkontor tidigare är det meriterande, liksom tidigare roller som IT projektledare. Certifiering inom någon projektmetodik ses som fördelaktigt.

Dela detta jobb

Head of Project Management

Visolit