itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Hellma Materials söker Nätverkstekniker.

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

Hellma Materials söker Nätverkstekniker.

Om företaget
Hellma Materials GmbH är ett innovativt och internationellt företag som sysslar med utveckling, tillverkning och försäljning av kristallina och keramiska material för optik, strålningsdetektering och försvar. Bland våra kunder finns välkända fotonik- och säkerhetsteknikföretag som integrerar dessa material i system och därmed ställer högsta krav på oss. Dessutom utvecklar och odlar vi detektorkristaller, vars användningsområde sträcker sig från grundforskning till medicin. Som ett globalt aktivt företag respekterar och värdesätter vi samarbetet med våra kunder, leverantörer och anställda.

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med från start när Hellma Materials Sweden AB startar upp sin verksamhet i Trollhättan under Q3/Q4 2022 då har du chansen nu! Vi söker nu efter dig som brinner för systemadministration och systemintegration och vill vara en del av den grupp som skall utgöra stommen i denna satsning. I rollen som nätverkstekniker kommer du att få jobba med och ansvara för en bred palett av arbetsuppgifter. Tillsamman med det övriga teamet som nu tar form kommer du att få vara med på en utvecklande och spännande resa. Några exempel på dina arbetsuppgifter är. • Stöd och vidareutveckling av företagets IT-infrastruktur i nära samarbete med moderbolaget. • Installation, administration och övervakning av nätverkskomponenter. • Användarstöd, support och utbildning.

Din profil
• Genomgången utbildning till IT-specialist för systemintegration eller universitetsstudier inom datavetenskap, affärsinformatik, naturvetenskap eller ingenjörsvetenskap. • Flera års erfarenhet av systemadministration och systemintegration, speciellt av Windows-servrar och Windows-klientnätverk. • Mycket goda kunskaper om virtualiseringsmiljöer (VMware). • Goda kunskaper i engelska. • Du som person är pålitlig, självständig och ansvarsfull.

Om oss
Vi erbjuder dig förutom möjligheten att få vara med på denna spännande resa bra förmåner och lönevillkor. Du erbjuds en trygg anställning i en bra arbetsmiljö, Hellma Materials uppmuntrar också till vidareutveckling och utbildning och ger dig möjlighet att växa tillsammans med företaget och dina framtida kolleger. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 070-785 86 47. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2022-08-31. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Hellma Materials söker Nätverkstekniker.

Premier Service AB