itjobb.se

Helpdeskmedarbetare till familjärt företag i Täby

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Helpdeskmedarbetare till familjärt företag i Täby

Har du ett stort intresse för teknik som du vill utveckla ännu mer? Vill du arbeta med teknisk support i en roll på ett växande och spännande företag? Hos OptoSweden kan du göra detta till verklighet genom att forma och genomföra dina smarta idéer för att bidra till att utveckla support/helpdesk-funktionen. Hit välkomnas en datorkunnig, lösningsorienterad och strukturerad person som kommer att få ta plats bland ett gäng härliga kollegor. Välkommen till OptoSweden-familjen!

Om tjänsten

Academic Work söker för OptoSwedens räkning en teknisk support till deras kontor i Täby. Du kommer att jobba på ett familjärt företag, bland ett 20-tal kollegor i nyinflyttade fräscha lokaler i Täby. Du kommer att jobba nära alla roller på bolaget däribland supportmedarbetarna, VD, säljare och applikationstekniker.

OptoSweden är ett företag som förenklar all hantering av företags data och information. De hjälper både stora som små företag med att bland annat effektivisera, digitalisera och automatisera dokumentflöden, vilket kan handla om allt från fakturor, avtal, digital arkivering och fraktsedlar av såväl stora som små volymer. Du kommer att tillhöra ett kunnigt team som på bästa sätt hjälper deras kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på det mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar som ska kunna växa ihop med er kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OptoSweden.

Arbetsuppgifter

Som teknisk support på OptoSweden kommer du ha många kontaktytor både externt och internt. I rollen kommer du att bli tilldelad ärenden samt planera och driva projekt tillsammans med ditt team. Du kommer att supportera i stort som smått, bland stora och små kunder. Tjänsten är lämplig för dig som agerar proaktivt och även drivs av att ständigt utvecklas. Du kommer att ha kontakt med såväl mindre bolag som större myndigheter och bolag.

Mer specifikt kommer du att:

 • Hantera inkommande ärenden från OptoSwedens ärende-administratör

 • Uppdatera och hantera ärenden i ärendehanteringssystemet SuperOffice

 • Felsökningar i olika miljöer. Främst i MSSQL server, IIS, filsystem, Windows Server, Linux Ubuntu samt deras egen CrossState-plattform.

 • Agera för att ständigt utveckla supportfunktionen

Tjänsten passar dig som vill ta dig an en teknisk supportroll med möjlighet att utveckla både dig själv och OptoSweden till nya nivåer. Du kommer att vara bidragande till att supportfunktionen förbättras och utvecklas.

Vi söker dig som

 • Har några års erfarenhet av att arbeta med IT support eller inom liknande tjänster som exempelvis testrelaterade roller

 • Har utfört och tillviss del drivit egna projekt i tidigare arbetsroll

 • Har arbetat i SQL server

 • Har arbetat i Windows servermiljö

 • Har arbetat med felsökningar

 • Har arbetat med scripting (bash/tcl/powershell)

 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska (lägga till? då språket används i det dagliga arbetet)

 • Har en god systemförståelse och datorvana

 • Det är meriterande om du har erfarenhet av kubernetes

Som person är du driven, lösningsinriktad och nyfiken. Du vill ständigt lära dig något nytt och utveckla dig själv. Du är en ansvarsfull person som vill vara med och driva OptoSwedens supportfunktion framåt, vilket kräver ett noggrant och strukturerat arbete. Du trivs i en koordinerande roll och är inte rädd för att ha många arbetsuppgifter igång parallellt.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

Placering: Täby, Stockholm

Kontaktuppgifter: Cecilia Cahp, ste03@academicwork.se

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

OptoSweden är ett av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och manuella processer av dokument. De har funnits i över 20 år och erbjuder produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, orderhantering, fakturahantering, skanning, arkivering och molntjänster.

Dela detta jobb

Helpdeskmedarbetare till familjärt företag i Täby

Academic Work