itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

High Volume Test Engineer till Axis Communication!

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-07-20

Ansök nu

High Volume Test Engineer till Axis Communication!

Axis söker nu en problemlösande, ansvarstagande och praktiskt lagd person som är redo att anta nya utmaningar! Här kommer du få jobba i ett innovatovt företag inom videoövervakning och intelligenta säkerhetslösningar tillsammans med ett team med brett ansvarsområde och en vilja att förändra! 

Om rollen

I din roll som test ingenjörer inom High Volume arbetar du nära dina kollegor på andra delar av vår avdelning PET (produktionsteknik och teknik) och R&D. Testmetoderna utvecklas till stor del av kollegor i PET, medan din roll blir att testa elektronik, mekanik och mjukvara och se till att alla delar fungerar optimalt tillsammans. Du kommer inte att bygga hela kedjan men är ansvarig för att hålla den bra i volym och lösa problem som uppstår, grundorsaksanalys, ansvara för att hela kedjan av olika tester i produktionen är strukturerad på ett effektivt sätt och i framtiden försöka bidra till effektivisering.

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Fungera som en supportfunktion för produktionen på olika produktionsanläggningar över hela världen och hjälpa till med teknisk felsökning i produktionen som hanteras via Tickets i Service Now, och eskalera om ytterligare support behövs.
 • Verifiera och acceptera en överlämning av våra nya produkter från projekt till massproduktion
 • Testa och godkänna nya tester och uppgradering av mjukvaroreleaserför produkterna i volymproduktion.
 • Konfigurering av testsekvenser i National Instruments Teststand
 • Planera och driftsätta hela produktionssystem och med hjälp av dina kollegor se till att våra testsystem är optimerade och kvalitetssäkrade för transferprojekt mellan olika produktionsanläggningar.Strukturera och dokumentera de genomförda förändringarna
 • Stöd för att omdesigna produkter för att minska kostnader, för att minska beroende av en viss komponent eller för att ändra våra referensdesigner
 • Vara en del av de pågående processförändringarna i teamet och var innovativ när det gäller att bidra till processen
 • Öppen för att ta ytterligare och nya uppgifter som uppstår på grund av processförändringar relaterade till hög volym (Test & Labba) inklusive att ta ansvar för att leda och driva aktiviteten.

Vem är du?

Vi tror att du är en praktiskt lagd ingenjör som är nyfiken, ansvarstagande, strukturerad och metodisk. Du har jobbat minst några år som ingenjör, och du drivs av att strukturera upp problem och hitta smarta lösningar på komplexa problem. . Kommunikationsförmåga är A och O eftersom vi jobbar i team och även behöver kunna överföra vår kunskap till våra partners på de olika fabrikerna. Arbetet innehåller mycket frihet under ansvar så du har initiativförmåga och uppskattar att driva saker självständigt. Tjänsten i High Volume Test team innebär mycket arbete med problemlösning med produkter i volymproduktion och stort intresse för grundorsaksanalys (Root Cause Analysis) är en fördel där. Kunskap inom National Instruments TestStand och elektronikproduktion är ett plus för båda tjänsterna.

För att passa in i rollen krävs det även att du har följande erfarenhet: 

 • Ingenjörsexamen inom elektronik eller datateknik.
 • Minst två till fem års arbetslivserfarenhet, helst inom produktionstest eller produktion
 • Grundläggande kunskaper inom programmering (Teststand är en fördel) och elektronik
 • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat

Om Axis Communications

Axis creates network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. Through continual innovation since 1984, Axis is the industry leader in network video, and offers products and services for video surveillance and analytics, access control, intercom and audio systems.

Axis celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Axis commitment to inclusion across gender, age, identity and experience drives us forward. Axis has more than 3,500 committed employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.

Together, we re-imagine tomorrow

För mer information, besök Axis hemsida

Dela detta jobb

logo
High Volume Test Engineer till Axis Communication!

Gigstep