itjobb.se

Högskole-, civilingenjör eller motsvarande som brinner för programmering

Företag Data Ductus
Ort
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Högskole-, civilingenjör eller motsvarande som brinner för programmering

Är du en teknikutbildad senior projektledare som aldrig vill sluta utvecklas och utmanas och som vill jobba i en prestigelös och stimulerande miljö med andra drivna och ansvarstagande konsulter? Nu söker vi fler medarbetare till våra spännande uppdrag.

Vad vi söker

Vi söker ständigt goda programmerare. I dina arbetsuppgifter på Data Ductus ingår att du är med i tidiga faser där du är med och sätter arkitekturen och designen. Du är också med under hela utvecklingen av lösningen och leveransen till kund.

I din roll förväntas du ha en överblick över lösningen och bidra med att jobba mot ett gemensamt mål där det handlar om både produkt- och kundorienterade lösningar. Rollen kan innebära en del kundkontakt.

Vi jobbar hållbart i alla perspektiv, både internt och externt, socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt och ser ditt bidrag till vår vision som mycket värdefullt.

Vilka kvalifikationer ska man ha?

Du bör vara civil-, högskoleingenjör eller motsvarande.

Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper där det för oss är viktigt att du är självgående och har ett driv att ständigt vilja lära dig nya saker, samt en vilja att dela med dig av dina kunskaper. Du agerar självständigt genom att ta initiativ och hittar alternativa lösningar om problem uppstår.

En förutsättning för tjänsten är att du trivs med att arbeta i team, är prestigelös och bra på att skapa relationer. Ett trevligt bemötande och en villighet att hjälpa till är nyckelorden hos oss, både inom företaget och mot våra kunder.

Då vi har kunder både i Sverige och utomlands är det en förutsättning att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Om tjänsten

Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor

Kontakta gärna de lokala kontaktpersonerna på våra kontor om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus.

Luleå: martin.simonsson@dataductus.se

Skellefteå: mikael.grahn@dataductus.se

Uppsala: carl.gronbladh@dataductus.se

Ansökan

Urval sker löpande.

 

Dela detta jobb

Högskole-, civilingenjör eller motsvarande som brinner för programmering

Data Ductus