itjobb.se

IKT-Coach till IT-avdelning i Umeå

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-18

Ansök nu

IKT-Coach till IT-avdelning i Umeå

Vill du vara vår stöttande pelare i användandet av digitala verktyg? Trivs du i en kommunikativ roll där du bland annat utbildar personal och studenter i nya system och plattformar? Brinner du för att slutprodukten ska gå hem hos IT-användarna? Läs mer och sök denna tjänst nu!

Om tjänsten
Vi söker en IKT-coach till Umeå Universitets som ska fungera som stöd till verksamheten i användandet av deras digitala verktyg.

I detta stöd ingår bland annat att hålla workshops, genomföra utbildningar och seminarier, ta fram manualer och utbildningsmaterial både i form av dokument och inspelade genomgångar, delta i verksamhetskartläggningar och bedriva utredningar. Din roll är dynamisk och styrs av behovet i verksamheten. Om t.ex. en systemförändring ska ske är du med från uppstart, till implementering av nya systemet och avveckling av det gamla.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss och arbetar som konsult ute hos vår kund ITS (Umeå Universitet). Uppdraget förväntas starta i mars och pågå till september. För rätt person finns goda chanser till förlängning.

Uppdraget är på heltid och så länge som Corona-restriktionerna gäller, sker arbetet i första hand på distans men så snart restriktionerna lyfts skall arbetet utföras på plats på campus.

Du erbjuds

  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Vi söker dig som

  • Har kompetens inom Microsoft Office 365

  • Erfarenhet av att planera och genomföra seminarier/utbildningar/workshops

  • Behärska det engelska och svenska språket i tal och skrift.

Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskap och erfarenheter av Sharepoint så se till att skriva med detta i din ansökan om du har detta.

För att passa in denna roll behöver du vara serviceinriktad och tillsammans med kollegor flexibelt kunna prioritera och planera utifrån uppkomna verksamhetsbehov. Då uppdraget är mycket utåtriktat är viktigt att du har goda kommunikativa förmågor både i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Övrig information

  • Start: 1/3 2021

  • Omfattning: Heltid

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

IKT-Coach till IT-avdelning i Umeå

Academic Work