itjobb.se

s

Incident Coordinator trainee till Control Center

Ansök nu

Incident Coordinator trainee till Control Center

Incident Coordinator trainee till Control Center

I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa spelupplevelse. Kom och börja din karriär som trainee hos oss på ATG!

Om oss – Control Center
På Control Center ansvarar vi för att driften av ATG:s tjänster och system fungerar på ett optimalt sätt. Vi jobbar för att hålla korta lösningstider för incidenter, koordinera ansvarsområden före, under och efter pågående incident samt för att proaktivt uppsöka mindre störningar. Vi är ett team om sju personer med en gedigen erfarenhet, både av ATG som bolag, samt arbetet på Control Center. Vi arbetar väldigt mycket och nära med andra avdelningar, både inom och utanför olika IT-funktioner, och det är därför viktigt hos oss att man trivs i en kommunikativ roll.

Om rollen och jobbet som trainee
Som trainee kommer du lära dig mycket om ATG – våra produkter och vårt sätt att jobba. Du kommer komma in i rollen som Incident Coordinator trainee och lära dig mycket av dina kollegor och med tiden bidra till det dagliga arbetet. När du är varm i kläderna kommer du ta en koordinerande roll med mål att optimera arbetet och samarbetet inom Control Center samt med de avdelningar man ofta jobbar med. I rollen får du möjlighet att kombinera förbättrings- och utvecklingsarbete med operativ problemlösning. Du kommer bland annat få möjlighet att lära dig om och använda våra verktyg för övervakning och loggning samt vara delaktig i arbetet i vårt Site Reliability engineering team. Med den kunskap och erfarenhet man bygger upp i rollen kommer du ha goda karrärsmöjligheter vidare inom ATG. 

På Control Center är arbetstiderna förlagda mellan 07.30 – 23.30. I rollen som trainee kommer du främst arbeta kontorstider men även få testa på hur det är att arbeta utanför dessa tider.

Om dig
Vi söker dig som har en relevant utbildning inom IT/Teknik från universitet, högskola eller yrkeshögskola. Vi tror att du har ett stort intresse för teknik och drivs av att utvecklas och lära mer inom området. Det är meriterande om du har någon form av kunskap inom Linux och Java-programmering.

För att lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och trivs i en roll med mycket kontakter. Du är ansvarstagande och kan ta en ledande roll när arbetet kräver det. Sist men inte minst är du analytisk och trivs i en roll där du får jobba operativt med problemlösning.

Om mig Johan Wiman – Manager Control Center
Jag har lång erfarenhet av operations och då främst inom monitorering och felavhjälpning. Jag trivs bra inom IT där det är en ständig utveckling och mycket nytt. Jag sätter stor tillit till mina kollegor och försöker vara tydlig och transparant i mitt ledarskap.

Kontaktuppgifter
Som trainee är du placerad på vårt kontor vid Solvalla. Vi kommer gå igenom ansökningar löpande så skicka in din så snart som möjligt. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Alva Hellberg, alva.hellberg@atg.se.

Läs mer om traineeprogrammet och ATG på vår hemsida: ATG:s Traineeprogram (omatg.se)

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

s
Incident Coordinator trainee till Control Center

AB Trav och Galopp ( ATG )