itjobb.se

Incident manager

Företag Atrivo
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-01

Ansök nu

Incident manager

En av våra kunder har behov av en Incident Manager. För att passa i rollen som Incident Manager behöver du ha bred erfarenhet av incident och problem processen och vara van vid att ta ansvar.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Incident Manager kommer du att ansvara för hela incidentprocessen och att den sker enligt framtagen beskrivning/process. Du kommer att se till att alla identifierade aktiviteter är resursbesatta, utförs enligt satta rutiner och på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Bevakningen omfattar uppsättning och analys av mät -och nyckeltal för processerna inom Incident Manager området.I arbetet ingår att vid behov stötta övriga funktioner i till exempel projekt. Du kommer att bidra aktivt i utvecklingen och förbättringen av incidentprocessen.

ERFARENHET OCH KOMPETENS

Erfarenhet av arbete med incident och problem management eller liknande som gett god förståelse för dessa processer.ITIL Foundation Certifierad.Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.Förmåga att leda processen och följa upp de aktiviteter som utförs.

ATRIVO

Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom områdena Business IT, IT-operations samt Servic och Support Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Incident manager

Atrivo