itjobb.se

s

Incident Manager

Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-26

Ansök nu

Incident Manager

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Incident Manager

Vi söker nu en Incident manager. Du tillhör Control Center och ingår i en grupp om 5 operatörer och du som Incident Manager.

Om rollen
Som Incident Manager driver du komplexa och högprioriterade incidenter, uppföljning, kvalitetskontroll samt föreslå förbättringsmöjligheter. Du agerar som koordinator och sötande vid felsökningen för att säkerställa minimal påverkan av incidenten. Du ansvarar för att information och lösningar finns dokumenterade i vårt ärendehanteringssystem. I rollen ingår att korrekt och tydlig kommunikation sker till intressenter sker kring status och framdrift. När det behövs så ingår det även att koordinera komplexa och svårlösta lågprioriterade incidenter som involverar flera delar av organisationen.

Vidare ingår att planera, prioritera, rapportera och följa upp det dagliga arbetet. Du kommer att leda och driva problemutredningar på ett förebyggande sätt för att reducera antalet incidenter.

Du rapporterar direkt till Manager IT Control Center, som har personalansvaret för samtliga medarbetare på enheten.

Vem är du
I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Arbetsuppgifterna ställer både krav på förmågan att samverka och samarbeta framgångsrikt med andra. Du trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig. Du har lätt för att hålla samman uppdrag och arbetsuppgifter med flera parter och arbetar strukturerat med att säkerställa kvalitet i ditt arbetsresultat. Du ser rutiner och dokumentation som en självklar del av arbetet och arbetar strukturerat med ärendehantering och rapportering.

Du har en god förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt, på såväl svenska som engelska.

Du har Eftergymnasial utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av att leda ett team eller en grupp samt att du innehar ITIL-certifiering.

Om mig som rekryterande chef, Johan Wiman. 
Jag har lång erfarenhet av operations och då främst inom monitorering och felavhjälpning. Jag trivs bra inom IT där det är en ständig utveckling och mycket nytt. Jag sätter stor tillit till mina kollegor och försöker vara tydlig och transparant i mitt ledarskap.

Övrigt
Tjänsten är tillsvidare och på heltid, placerad på vårt kontor vid Solvalla. Arbetstiderna är förlagda mellan 07.30 – 23.30 och du kommer arbeta med skift där beredskap kan förekomma.
Om du skulle vilja veta mer som tjänsten eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Annika Englund, ansvarig rekryterare på annika.englund@atg.se

Skicka in din ansökanredan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail, utan alla ansökningar ska gå via vår rekryteringsportal.

Läs mer om ATG på vår hemsida: https://omatg.se/

Historien om ATG
I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten – det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt. I dag är vi närmare 400 personer som arbetar på ATG och vi behöver bli fler – häng med!    

Dela detta jobb

s
Incident Manager

AB Trav och Galopp ( ATG )