itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Industriell programmerare med erfarenhet av CODESYS till Evias

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Industriell programmerare med erfarenhet av CODESYS till Evias

Nu mer än någonsin behöver vi använda oss av miljövänliga och elektriska lösningar för att bidra till en mer hållbar planet. Evias ligger i framkant på marknaden när det kommer till att utveckla framtidens teknik kring laddning av elbilar. Med flertalet spännande projekt på gång behöver de förstärka sitt sammansvetsade och drivna team med en industriell programmerare som har erfarenhet av att arbeta med CODESYS. Har du, likt Evias, mål om att skapa en bättre, mer hållbar framtid med hjälp av den senaste tekniken är det här jobbet för dig.

Om tjänsten

Evias utvecklar system för att förse fordon med elektricitet under färd för att ta bort de begränsningar som uppkommer av att använda batterier. Företagets vision är att denna teknik på sikt ska implementeras i större skala som en miljö- och kostnadsbesparande lösning.

Utifrån detta finns det flertalet projekt som hägrar i horisonten för Evias. De är i startblocken för att ta nästa steg på den globala marknaden och behöver just dig för att utveckla sina produkter och bidra till en mer hållbar, fossilfri värld.

Du erbjuds

 • Att vara en del av ett innovativt företag med framtiden i fokus

 • Erfarenhet av top-of-the-line teknisk utveckling

 • En familjär organisation med korta beslutsvägar vilket bidrar med en helhetsbild av projekten och hög påverkansgrad

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som industriell programmerare på Evias kommer du att utveckla och testa deras högteknologiska produkt. Du arbetar med avancerad automation vilket bland annat innebär PLC programmering i CODESYS. Produkten du arbetar med är ny av sitt slag och är ständigt under utveckling för att nå nya höjder och användningsområden. Med det sagt arbetar du problemlösande nära hårvaran med fokus på att arbeta logiskt och metodiskt.

Rollen är bred och innebär mycket eget ansvar och tänkande. Du arbetar högt som lågt och har fördelen att få arbeta nära hårdvaran. Du får även fördelen att arbeta praktiskt med testning av produkten på testbanan som befinner sig i närheten av Arlanda.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av att arbeta i CODESYS och troligtvis en ingenjörsutbildning i grunden

 • Har vana av att arbeta nära hårdvara

Det är meriterande om du:

 • Har god erfarenhet om data och datastruktur

 • Har goda kunskaper kring flödesscheman och dess användning

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Noggrann

 • Kommunikativ

Övrig information

 • Start: Hösten 2022

 • Omfattning: Heltid, tills vidare

 • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Industriell programmerare med erfarenhet av CODESYS till Evias

Academic Work