itjobb.se

Information Security and Tech Coordinator till Swedbank

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-17

Ansök nu

Information Security and Tech Coordinator till Swedbank

Har du en eftergymnasial utbildning som systemutvecklare eller inom informationssäkerhet och söker en ny utmaning? Är du tekniskt lagd med en god förmåga att koordinera samtidigt som du vill ha en roll där du får hoppa in ad hoc i olika typer av utmaningar och lära dig massor om Informationssäkerhet? Då är detta tjänsten som du absolut ska söka! Sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande selektering.

Om tjänsten

Academic Work söker för Swedbanks räkning en Information Security and Tech Coordinator. Du kommer att tillhöra affärsområdet Group Financial Products & Advice som har ett helhetsansvar för produkter inom lån, sparande och försäkring så väl som relaterade holististiska rådgivningsprocesser, system, verktyg och innehåll.

I rollen kommer man att jobba med ett team som fokuserar på information security and data management. I teamet ingår två seniora Information Security Managers, en Test Lead, en Information Manager samt 2 Data Stewards samt leds av en Team Manager. Du kommer att utgå ifrån Swedbanks moderna och fina lokaler i Sundbyberg.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att ha en koordinerande roll. Du kommer att delta i både möten och vara med i genomförandet av planerade aktiviteter inom bland annat informationssäkerhetsområdet. Du kommer även ansvara för ad-hoc uppdrag som kommer in, vilket även kan beröra andra områden och projekt. I rollen kommer du att ha många kontaktytor och har kontakt med olika chefer, granska all information, och kvalitativt sammanställa informationen du har fått in. Du kommer att få jobba mot korta deadlines och behöva kommunicera på ett pedagogiskt sätt när det kommer till tekniska frågor.

Du kommer även att:

 • Planera och leda uppdrag från start till leverans med kvalité och strikta deadlines

 • Arbeta med utredningsuppdrag för tekniska frågeställningar som behöver tydliggöras i syfte att hitta lösningar, (när utvecklingsteamen ställs inför utmaningar)

Vi söker dig som

 • Eftergymnasial akademisk utbildning inom Systemutveckling, Informationssäkerhet eller annan relevant inriktning

 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då arbetet utförs i dessa språk

 • Goda kunskaper i Officepaketet

 • Det är starkt meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll

Som person är du glad och positiv med en stor drivkraft. Du är prestigelös och har en känsla för service och att vara en del av en supporterande funktion och är flexibel i ditt arbetssätt. Vi ser även att du är lösningsorienterad och självgående i ditt arbete som tycker om att kasta dig in i utmaningar med korta deadlines.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid 6 månader med god chans till förlängning och överrekrytering

 • Placering: Stockholm, Sundbyberg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedbanks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Med omkring 7,3 miljoner privatkunder och omkring 544 000 företagskunder är vi den ledande banken på våra hemmamarknader. Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning. Vi vill göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa.

Swedbanks medarbetare står bakom värderingarna att vi ska vara enkla, öppna och omtänksamma. I vardagen betyder det bland annat att deras tjänster och råd ska vara begripliga för envar och att de håller vad de lovar.

Dela detta jobb

Information Security and Tech Coordinator till Swedbank

Academic Work