itjobb.se

Logotyp för AxÖ Consulting

Informationshandläggare och strateg med servicekänsla

AxÖ Consulting

Har du erfarenhet av att jobba med dokumenthantering, personuppgifter och diarieföring? Är du strukturerad och driven, men samtidigt starkt serviceinriktad? Låter det lockande att få vara med och skapa rutiner och riktlinjer, på ett bolag präglat av prestigelöshet och framåtanda? Då är detta ett perfekt uppdrag för dig!

Degerforsbyggen växer och har investerat i bl.a. ett nytt fastighets- och ekonomisystem nu vill man även fortsätta utveckla företagets rutiner. För ett konsultuppdrag hos Degerforsbyggen söker vi nu en informationshandläggare och strateg, med god servicekänsla. Uppdragstiden är initialt 6 månader, möjlighet till förlängning finns.

Om tjänsten

Som konsult kommer du att ingå i ett projekt, vars mål är att utveckla Degerforsbyggens dokumenthanteringsplan med tillhörande rutiner. Längs med vägen kommer jobbet att inkludera kartläggning av rutiner och arbetssätt, att bilda dig en uppfattning kring medarbetares och företagets behov samt ge förslag på rutiner och riktlinjer som förenar dessa behov med säker hantering av information och personuppgifter. Du driver processen självständigt, men inkluderar ständigt kollegorna på Degerforsbyggen, för att säkerställa att du får rätt underlag och för att skapa förankring i ditt arbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig som:

  • Har tidigare erfarenhet av att jobba med dokumenthantering och diarieföring
  • Förståelse för de lagar, förordningar och krav som ställs på verksamhet som omfattas av den offentliga sektorns lagar och bestämmelser
  • Är strukturerad och är bra på att skapa ordning och reda
  • Är nyfiken och gillar att ta reda på hur saker och ting fungerar, gärna i samråd med andra
  • Gillar att leverera service till andra och som är professionell och tillmötesgående i alla situationer
  • Gillar att ha många kontaktytor

Här trivs du som söker en arbetsplats där klimatet är prestigelöst och bjuder på många skratt, där det högt i tak och där alla bidrar och kommer till tals.

Vi förutsätter att du har fullgjord gymnasial utbildning och goda kunskaper i Svenska och Engelska. Meriterande om du även har utbildning och erfarenhet av GDPR.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Information och ansökan

Detta är ett konsultuppdrag via AxÖ Consulting. Urval sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vi ser fram emot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För frågor om tjänsten kontakta Angelica.Maenpaa@axoconsulting.se eller Karin.Einefors@axoconsulting.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AxÖ Consulting

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan. 


Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas    
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Degerfors
Län    Örebro län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/159
Kontakt    
Angelica Mäenpää, 0766366175
Publicerat    2019-09-25
Sista ansökningsdag    2019-10-20

 

Informationshandläggare och strateg med servicekänsla

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb