itjobb.se

Informationsmodellerare

Ansök nu

Informationsmodellerare

Har du erfarenhet från arbete med informationsmodellering eller data management och har ett brinnande intresse för framtidens ekonomifunktion? Vår Ekonomi & Finans enhet står inför en transformation som berör våra arbetssätt där helautomatiserade flöden, proaktivitet, effektivitet och attraktiv arbetsmiljö är några av våra nyckelord.

Om jobbet
Rollen innebär att upptäcka och angripa stora och komplexa informationsmängder och datakällor med nya metoder, tankesätt och verktyg. Rollen innebär också att fånga upp verksamhetens utvecklingsbehov och driva utveckling av informationshantering och verksamhetsprocesser. Genom att utveckla verksamhetens processer hjälper du verksamheten att öka sin produktivitet och effektivitet. Förmågan att säkerställa att vi ”gör saker rätt” ligger i fokus för ditt uppdrag.

Du har fokus på att kontinuerligt förändra och förbättra verksamheten och realisera verksamhetsstrategierna. Du deltar i förändringar genom samarbete och samsyn över organisatoriska gränser med stegvis realisering av förändringar, kontinuerligt lärande och planering baserat på nyvunna kunskaper.

I rollen ingår att

• Informationsmodellering och datahantering (data management)
• Proaktivt driva utveckling av verksamhetsprocesser med målsättning på digitalisering och automatisering
• Identifiera IT/processförbättringar utifrån verksamhetsbehov
• Realiserar verksamhetsstrategier
• Deltar i och driver förändringar

Vem är du?
Du har en akademisk examen inom systemvetenskap eller ekonomi eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av arbete inom data management eller som informationsmodellerare. Som person är du noggrann, drivande och samarbetsinriktad, samt har en förmåga att skapa goda relationer. Vidare är du strukturerad, har en god analytisk förmåga och är leveranssäker.

Om oss
Enheten Ekonomi & Finans är LFABs gemensamma ekonomifunktion med ansvar för koncernens verksamhetsstyrning, kapitalplanering och finansiella rapportering. Inom enheten finns grupperingen Process och Systemstöd som har det samlade ansvaret för utvecklingen och förvaltningen av enhetens verksamhetsnära systemstöd.

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-07-05

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson

Martin Tina 
Chef
08-588 400 84

Ulrika Taylor 
Kontaktombud Forena
08-588 404 25

Erika Berglund 
Kontaktombud SACO
08-588 404 94

Dela detta jobb

Informationsmodellerare

Länsförsäkringar AB