itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Informationssäkerhet – en verksamhetsfråga!

Företag Agio
Ort
Utgår

2022-02-10

Ansök nu

Informationssäkerhet – en verksamhetsfråga!

Agio söker fler erfarna informationssäkerhetskonsulter 

Till vårt efterfrågade expertteam inom informationshantering söker vi fler kollegor. Vi hjälper våra kunder inom offentlig och privat sektor med effektiv och säker informationshantering.
För oss är informationssäkerhet en verksamhetsfråga som handlar om att ta ett helhetsgrepp och att skapa ett fungerande långsiktigt och hållbart arbetssätt och kunskap för att ge organisationens information det skydd den behöver.

Din kommande roll.
Du kommer att ingå i vårt kompetensteam med verksamhetskonsulter som tillsammans utvecklar och erbjuder konsulttjänster inom bl a informationsstrategier, informationsvärdering, införande av ledningssystem för informationssäkerhet och säkerställande av regeluppfyllnad såsom GDPR och NIS-direktivet. Uppdragen matchas med dina personliga drivkrafter och erfarenheter.  

Några av våra pågående uppdrag just nu är: 

  • Vi hjälper en myndighetskund med ett strategiskt omtag gällande införande av ledningssystem för informationssäkerhet. Det innefattar att titta på säkerhetsfunktioner och arbeta med kultur- och organisationsfrågor kring informationssäkerhet. 

  • Hos en nationell aktör hjälper vi till med strategisk och taktisk informationssäkerhet i samband med deras förflyttning in i molnet.   

  • Hos en större kooperation har vi ett uppdrag att tillsammans med deras IT-säkerhetsansvarige utarbeta nya rutiner och arbetssätt för en säker informationshantering när det gäller användning av bl a Office 365. 

  • Vi levererar dataskyddsombud som tjänst där det både ingår kompetensuppbyggnad gällande GDPR och revisioner för att hjälpa verksamheten till förbättringar avseende hanteringen av personuppgifter. 

Vem är du? 

  • Du brinner för att hjälpa verksamheter med säker och effektiv hantering av information. 

  • Du har högskoleexamen inom IT och gärna med inriktning informationssäkerhet. 

  • Du har några års yrkeserfarenhet inom offentliga verksamheters informationshantering som anställd vid en myndighet eller som konsult där du arbetat med utformning och införande av förändrade arbetssätt, rutiner och IT-stöd för en effektiv och säker informationshantering. 

  • Det är önskvärt att du har erfarenhet av förvaltning av IT hos större organisationer i roller som beställare eller leverantör. 

Vi erbjuder dig 
Agios personalidé är att det skall vara kul och utvecklande på jobbet. Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi erbjuder en miljö där människor trivs. Du kommer att jobba med utvecklande och inspirerande uppdrag.

Agio är i dag ca 80 anställda med kontor från Kiruna i norr till Stockholm i söder som hjälper våra kunder med att effektivisera och förbättra sina verksamheter med hjälp av IT, eller kort och gott Den digitala transformationen med IT som möjliggörare. Hos oss möts IT och verksamhet! Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal — vi tar ansvar för Dig och Dina kollegor. 

Ansökan
Vill du hjälpa offentlig sektors verksamhet och ledning att säkerställa en säker och effektiv informationshantering, vänta inte med din ansökan, ansök nu. 

Urval sker fortlöpande.  

Kontakt

Annika Sällström
070-373 33 10
annika.sallstrom@agio.se

Dela detta jobb

Informationssäkerhet – en verksamhetsfråga!

Agio