itjobb.se

logga

Infrastructure Consultant - Cloud and Automation

Ort
Utgår

2020-09-05

Ansök nu

Infrastructure Consultant - Cloud and Automation

IT-Total är just nu inne på en spännande resa där vi tar vårt affärsområde Cloud and Automation till nästa nivå, därför behöver vi nu förstärka organisationen med fler stjärnor inom området.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi välkomnar dig till en arbetsplats där du får arbeta med stimulerande projekt i en miljö med spetskompetens och IT-säkerhet på högsta nivå. Du omges av kollegor som är bland de vassaste i branschen inom såväl IT-infrastruktur som Cybersäkerhet. Vi är en innovativ arbetsgivare som satsar på framtiden och jobbar i teknikens framkant. IT-Total är en arbetsplats fylld av glädje, flexibilitet och gemenskap. Vår kultur är något vi är jättestolta över och som har kännetecknat oss sedan start. Vi lever efter våra kärnvärden som genomsyrar Allt vi gör: Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kvalité och Omtanke. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet i att vara en del av IT-Total.

Vi bryr oss. Jättemycket.

Dina arbetsuppgifter

Som Infrastructure Consultant inom vårt tjänsteområde Cloud and Automation arbetar du med strategisk konsulting och är nyckelspelare i projekt av olika karaktär och komplexitet som ofta kräver utanför boxen-tänk. Hos oss arbetar du alltid kundnära och ansvarar för projekt från ax till limpa med allt från förstudier, design, skapa lösningar till strategisk implementation. Du säkerställer att leveransen uppfyller kundernas behov och överenskomna nivåer, samtidigt som du kontinuerligt arbetar med förbättringar och utveckling. 

Vår affärsidé är att leverera säker och hållbar IT-infrastruktur med högsta värde för våra kunder. Hos oss möter kunden specialister inom IT-infrastruktur och Cybersäkerhet som med stort engagemang och hög kvalité levererar säker och kundanpassad IT-infrastruktur. Kunden och tjänsternas kvalitet är det vi brinner för.  

Vi söker dig

Du har en ständig strävan om att ligga i framkant inom ditt område och förstår värdet av att arbeta proaktivt och brinner för att skapa förutsättning för det. Självklart ser du framemot att tillsammans med dina kollegor ta IT-Total framåt inom området Cloud and Automation. Du är motiverande, utåtriktad med förmågan och vilja att göra ditt absolut bästa. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av VMware automationsplattformar, vCloud och vRealize Automation samt helikopterperspektiv inom infrastruktur. Kunskaper inom VMware NSX gör det ännu intressantare för oss att leverera en helhetsautomation.

För att du ska trivas i rollen är det viktigt att du:

 • Har minst 5 års dokumenterad erfarenhet att arbeta med komplex IT-infrastruktur.

 • Har en stor bredd inom IT-infrastruktur och gedigen kunskap inom Azure, VMware Cloud foundation, VMware vRealize automation, VMware vCloud Director, Redhat Cloud Forms, Rest API.

 • Har vana att delta i projekt med ansvar kring den IT-infrastrukturella leveransen.

 • Har en god vana av teknisk dokumentation och har ett genuint intresse av att dela med dig av din kunskap.

 • Har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, både i svenska samt engelska.

Meriterande:

 • Kunskaper om publika molnleveranser som AWS är önskvärt.

 • Kan du Javascript och Powershell ser vi det som meriterande.

Dina förmåner

 • Vi sitter i ljusa fräscha lokaler i Frösundavik och granne med HPE, VMware med flera

 • Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på "Work life balance"

 • Roligt på jobbet med mycket interna aktiviteter - allt från träning till resor och spelkvällar

 • Alltid ett välfyllt lager av färsk frukt och nötter, färskt bryggt kaffe och även Nespresso för den som önskar (självklart med både havre-, laktosfri- och standardmjölk)

 • En himmelskt god fredagsfrukost

 • Goda förtjänstvillkor

 • Fri inomhusparkering i anslutning till kontor

 • Ett stenkast till både shopping på Mall of Scandinavia och natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader

 • Kollegor i världsklass

Vi ser framemot din ansökan!

Kontaktperson

Sanna Åhström, Rekryterare på IT-Total

073-2711933 | sanna.ahstrom@it-total.se.

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Infrastructure Consultant - Cloud and Automation

IT-Total Sweden AB