itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Infrastruktur Arkitekt

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Infrastruktur Arkitekt

B3 Consulting Group är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och management. Vi är ett etablerat bolag med en stark företagskultur som främjar entreprenörskap och där våra konsulter får stora möjligheter att utvecklas.  

Inom segmentet Infrastruktur arbetar vi med ett antal olika företag och organisationer med att förbättra och utveckla deras verksamheter. Efterfrågan på våra tjänster inom detta område är stort och kraven från våra kunder är höga, därför söker vi dig som känner att du kan identifiera dig med nedanstående profil.

Som Infrastrukturarkitekt kommer du arbeta med uppdrag inom bank, finans, försäkring, offentlig sektor samt större företag. Du är passionerad, motiverad och engagerad i ditt arbete och gillar att arbeta i en organisation som värdesätter gemenskap, enkelhet och entreprenörskap. Du har en gedigen teknisk bakgrund inom infrastruktur, gärna med erfarenhet som konsult. Meriterande är också om du har associerade certifieringar.

Vi ser gärna att du har arbetat inom ett eller fler av följandeområden:
Krav och kravhantering, design och implementering av större komplexa system som svarar upp till verksamheternas behov och krav. Du ska ha goda kunskaper inom datacenter, infrastruktur, cloud, nätverk, storage och säkerhet.

Vi på B3 är ett konsultbolag som bygger på konsulter, vilket gör att vi hela tiden sätter konsulten i fokus och det är du som är hjälten i vår organisation. Lever du upp till våra krav vill vi erbjuda dig en spännande anställning med stor flexibilitet och stort personligt ansvar i ett företag där kvalité och kundtillfredsställelse är ledstjärnor.

Känner du att ovanstående passar in på dig så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev. Vi ser framemot att läsa din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Infrastruktur Arkitekt

B3 Consulting Group