itjobb.se

Infrastrukturtekniker till CGI

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Infrastrukturtekniker till CGI

Är du en säkerhetsmedveten Windows infrastrukturtekniker med inriktning Microsoft System. Vi söker nu dig som vill vara på med på CGIs fortsatta framgångsresa i Gävle. Är du en lösningsfokuserad IT tekniker redo att ta ditt nästa kliv i karriären? läs mer om tjänsten nedan.

Om tjänsten

Academic Work söker nu en infrastrukturtekniker till CGI i Gävle. På CGI:s kontor I Gävle sitter det idag omkring 100 anställda i olika roller. Organisationen fortsätter att växa och därför söker de dig som vill bli en del av CGIs uppbyggnad i Gävle. På CGI pratar de om sina anställda som medlemmar för att förtydliga sitt förhållningssätt att det ska finnas en harmoni mellan företag, kund och medlem. Här får du vara med och påverka din utveckling i en decentraliserad organisation där du är nära besluten och kan styra din karriär dit du vill.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CGI. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till CGI, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som IT infrastrukturtekniker arbetar du som konsult hos någon av CGI:s kunder där du ingår i olika projekt parallellt. ​Uppdragen sträcker sig ofta över en längre period och vilket uppdrag du hamnar på beror på din kompetens och kundernas behov. I din tjänst kommer du huvudsakligen arbeta med att säkra tillgängligheten till system och digitala tjänster ute hos CGIs kunder.

Du kommer till exempel att:

 • Integrera system och konfigurera olika systemapplikationer
 • Installera nya applikationer i befintliga miljöer
 • Patchhantering och uppgradering av servermiljön
 • Scriptutveckling och arbeta med automationsverktyg för effektiva arbetssätt
 • Säkerställa efterlevnad av de säkerhetskrav som finns

Tjänsten passar dig som vill vara med och påverka din utveckling inom IT. Du är flexibel och ser positivt på möjligheten att arbeta ute hos olika kunder där du alltid sätter kunden i fokus. Utöver detta ser du fördelen med att ha bra kontakt med ditt team på CGI, som satsar på att ha en öppen och generös kultur.

Vi söker dig som

 • Har ett till något års arbetslivserfarenhet av att arbeta som IT-tekniker och med infrastruktur.

 • Har erfarenhet av Windows server/klient operativsystem.

 • Kommunicerar obehindrat på svenska för att kunna kommunicera och dokumentera i ditt arbete.

 • Har erfarenhet av någon/några av dessa områden: Active Directory, Infrastruktur och nätverk, databasadministration, Office 365, Azure, Scripting i Powershell, AD/DNS/DHCP hantering eller Applikationspaketering.

Det är meriterande om du

 • Har eftergymnasial utbildning inom IT som dataingenjör eller lämplig YH utbildning.

 • Har teknikrelaterade certifikat i exempelvis Microsoft.

Som person är du en problemlösare som gärna håller dig uppdaterad kring ny teknik. Du är alltid redo att testa nya infallsvinklar på problem och tycker om utmaningar. Utöver detta är du genuint nyfiken och har förmågan att snabbt sätta dig in i nya system och verksamheter för att förstå helheten och de behov som finns. Som konsult arbetar du nära kunder och kollegor vilket innebär att du behöver ha en god samarbetsförmåga och en ödmjuk inställning inför dina kollegors kompetenser.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Arbetstider: Kontorstider

 • Placering: Gävle

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CGIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för sina kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för sina medarbetare. CGI når framgång genom sina medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar de utmaningar och belöningar som kommer genom att de skapar ett växande företag, vilket stärker deras ägarskapskultur. Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser!

Dela detta jobb

Infrastrukturtekniker till CGI

Academic Work