itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ingenjörspirat, systemutvecklare, mjukvarunörd eller vad du vill kalla det!

Ort
Utgår

2022-09-01

Ansök nu

Ingenjörspirat, systemutvecklare, mjukvarunörd eller vad du vill kalla det!

Är du nyfiken, lite rastlös och känner att du vill ha en tydlig riktning att segla mot?

Vi på B3 Reach har några platser kvar på skeppet som vi seglar på de sju konsulthaven. Vi letar därför efter ett par ingenjörspirater som vill vara med på ett spännande äventyr tillsammans med oss. Vi har ett mål och en vision om en destination men hur vi kommer dit tar vi reda på tillsammans. Det vi vet är att vi behöva flera personer på däck som kan saker inom systemutveckling för att hjälpa våra kunder att bygga dagens och kanske morgondagens produkter och system.

B3 Reach är det lilla bolaget i den stora koncernen, eller som vi brukar säga, ett av skeppen i en armada vi kallar B3 Consulting Group. Vi har nära till medarbetare och chefer där beslutsvägarna inte är längre än att man kan skrika upp till kapten och styrman på bryggan. Vi seglar tillsammans där alla är en viktig kugge med hög grad av påverkan, inte bara på sin egen utveckling utan även på hur vi bygger ett bra bolag.

Så vad kommer du göra som ingenjörspirat? Du kommer att arbeta som konsult ute hos våra kunder, och det kan handla om nyutveckling eller vidareutveckling av befintliga system. Vilken av våra kunder du kommer att arbeta för har du stor möjlighet att påverka själv.

Varför skulle du INTE vilja jobba hos oss? Vi är ganska vanliga och inte bäst på allt. Vi har hjärtat på rätt ställe och gillar när saker och ting är goa. Övestyvt är ett uttryck som du kommer höra, lika så tjavo, gojja och ossj devon. Vi är inte stört, bäst eller vackrast men vi har ett jäkla driv och ett stort kontaktnät vilket gör att vi har koll på marknaden och vilka uppdrag och projekt som är på gång hos våra kunder. Eftersom vi har flera olika kompetenser inom bolaget har vi en stor bredd på kunder och en stor variation på uppdrag.

Som en del av Reach klanen får du vara med och skapa din egen framtid tillsammans med en massa nördiga personer. Vi är alla på väg någonstans och vi hjälps åt för att komma dit så snabbt som möjligt. Den ända fråga vi vill att du ska fundera på är ”Vad vill du bli när du blir stor”?

Nu är det ju så att alla inte tycker detta verkar som världens absolut bästa arbetsplats, även om vi tycker det, men det är OK och då kanske vi inte är rätt för varandra.

Så vem är du och vad behöver man kunna för att bli ingenjörspirat?

För oss är personlighet det absolut viktigaste! Ett tekniskt intresse och en vilja att göra bra saker är en förutsättning. Detta till trotts hoppas vi ändå att du har några års erfarenhet av de sju konsulthaven eller av liknande resor samt något av följande:

  • Eftergymnasial utbildning inom mjukvaruutveckling
  • En skön personlighet
  • Gilla problemlösning
  • En vilja att vara på väg någonstans
  • Ett genuint teknikintresse
  • Förmåga att förstå och prata Jönköpingska
  • Mästerliga förmågor att dra pappaskämt

Känns det för luddigt och fluffigt? Låt oss ta en kaffe så kan vi berätta mer och försöka bli lite mer konkreta utifrån dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Yoppe, Charlie och Mia

 

Dela detta jobb

logga
Ingenjörspirat, systemutvecklare, mjukvarunörd eller vad du vill kalla det!

B3 Consulting Group