itjobb.se

Visste du att vi i Sverige är bäst i Europa (och näst bäst i världen) på innovation? Zacco har jobbat med innovationer sedan 1870 och är stolta över att innovation, kunskap och teknologi möts hos dom.

Zacco letar nu efter en innovativ systemutvecklare till deras softwareteam, där du får jobba med spännande, innovationsintensiva kunder. Allt från start-ups till internationella storbolag.

Du erbjuds
Inte för att skryta men, dina blivande kollegor har erfarenhet inom t.ex. självkörande bilar, industriell automation, artificiell intelligens, IoT, smarta betalningslösningar, business intelligence och mobilutveckling. Det är ett talangfullt team bestående av bland annat en sångare, en gitarrist, en folkvagnsmekare, en kock, en legonörd, en telegrafist, en triatlet, en crossfitgalning och vardagspusslande föräldrar. 

Oavsett vilken supertalang du besitter, ska livspusslet gå att kombinera med en karriär hos Zacco.
Nu kanske du frågar dig själv ”What’s in it for me?” när du har 100-tals andra möjligheter att välja mellan? Hos Zacco får du inte bara jobba med en grupp trevliga och kompetenta kollegor (eller vänner om du så vill) utan även:

· En unik kompetens inom Intellectual Property och säkerhet. Här körs regelbundna utbildningar för deras team, just nu står cyber security på schemat
· Möjlighet att delta i, och hålla i, seminarier, hackathons, capture the flag och events, allt för att din kompetens ska lyftas fram på bästa sätt
· Du kommer få jobba med andra kompetenta kollegor inom software och Zaccos övriga team ( hackare och patentare är bara ett rum ifrån)
· Du blir inte en i mängden, Zacco vet att det är deras medarbetare som driver bolaget framåt. Börja här och gör skillnad
· Du erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal och schyssta förmåner

Din profil
· Har riktigt bra koll på backendutveckling, gärna inom Java och/eller .NET
· Har ett brinnande intresse för innovation och nya teknologier
· Står med båda fötterna på jorden och drar dig inte för att hjälpa en kollega i nöd
· Triggas av komplexa utmaningar och är inte rädd för att hitta innovativa lösningar på små som stora problem

Du är en lite extra intressant unicorn om du har erfarenhet av eller kunskap om:

· IT-säkerhet och säkerhetsmedveten utveckling
· IoT, AI, VR eller AR

Intresserad?

Logga

INNOVATIV BACKENDUTVECKLARE TILL ZACCO

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-08-02

Ansök nu

Dela detta jobb