itjobb.se

Integration Developer

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Integration Developer

Brinner du för integration och vill vara med på Julas resa i digital transformation? Gillar du att arbeta med kompetenta och trevliga kollegor i en ständigt utvecklande miljö? Då kan det vara dig vi söker! 

Det här gör man som Integration Developer

Som Integration Developer kommer du att utveckla i våra integrationsplattformar, framför allt inom iCore. Arbetet innefattar både inhämtning av krav ifrån verksamheten och integrationsutveckling med syftet att uppnå snabba och stabila integrationer som är väl dokumenterade. Tillsammans med drivna arbetskamrater tacklar ni utmaningar och levererar kvalitativa lösningar ut mot verksamheten och externa parter.
Du rapporterar till IT Systems Manager.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig med ett brinnande intresse för integrationsutveckling och den affärsnytta den medför. Vi ser gärna att du jobbat minst fem år som systemutvecklare med inriktning emot integrationer och har en systemarkitektutbildning eller motsvarande. Erfarenhet ifrån iCore är mycket meriterande och vi ser gärna att du har erfarenheter inom ITIL och agila utvecklingsmetoder.

Det här är du som person

Du motiveras av att arbeta med systemutveckling och att hitta effektiva lösningar. Du trivs att arbeta mot uppsatta deadlines och ser till att ta saker i mål med kvalitet. Utöver det har du en förmåga att bryta ner abstrakta behov till konkreta systemlösningar och se nyttan för helheten. 
Som person är du noggrann, strukturerad samt har en god kommunikationsförmåga. Du arbetar lika bra i team som självständigt. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenheter.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula rör sig mot ett mer flexibelt arbetssätt och därmed finns möjlighet till delvis distansarbete. Vi befinner oss i ett expansivt skede vilket innebär goda utvecklingsmöjligheter. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise IT. Intervjuer sker löpande vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum.

Dela detta jobb

Integration Developer

Jula AB