itjobb.se

Logga

Integrationsspecialist för Workday

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Integrationsspecialist för Workday

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi nu efter en integrationsspecialist för att utveckla/felsöka integrationer till och från applikationen Workday.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdraget är på heltid och startar så snart vi hittat rätt kandidat.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten består av att hantera in- och outbound-integrationer för Workday (HR-system). I detta ingår felsökning, rättning/uppdatering och nyutveckling av importer/exporter i Workday.

I uppdraget ingår även att bygga upp och bredda integrationskompetensen inom hela teamet.

Din profil och kvalifikationer
Du har jobbat med integrationer i Workday tidigare, och har erfarenhet av systemintegrationer generellt. Outbound-integrationerna är byggda i Workdays egna gränssnitt, inbound-integrationern är byggda i Workday Studio, en variant av Eclipse.

Du ska vara självgående och ansvarstagande. Kunna driva mindre utvecklingsprojekt, dokumentera  och hantera dialog/koordinering med leverantörer, verksamhet och intern IT-personal.

Det är också bra om du har en övergripande förståelse av persondata och begrepp relaterat till lönesystem.

För att lyckas i uppdraget krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet interna events där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
Integrationsspecialist för Workday

Centric Professionals AB